EXCLUSIV / Afacere de familie cu ”fetițe” la trotuar. Mama, tatăl și fiul împărțeau frățește banii cu prostituatele pe care le găzduiau

19 mai 2017 08:45 De: ,

Proxeneți și prostituate trăiau, până mai ieri, într-o armonie perfectă într-o casă de prin județul Călărași. După o zi de muncă prestată la trotuar, la oraș, în București, prostituatele se retrăgeau în gospodăria ocrotitorilor lor – o familie lansată de ceva vreme în afaceri cu sex plătit -, cu care împărțeau frățește câștigurile.

Pornind de la numite plângeri făcute de cei care stau în  preajma bulevardului Mihai Bravu din Capitală, dar și de la unele informații obținute de agenții din teren, polițiștii au intrat pe firul unei afaceri cu sex plătit coordonată de o întreagă familie. Grigore Sandu (43 de ani), soția lui Mădălina (40 de ani) și fiul lor Clement (23 de ani) au reușit să atragă sub protecția lor mai multe femei amărâte cărora le-au promis un trai ceva mai bun. Numai că pentru asta trebuiau ca și ele să se implice, să dea ceva la schimb. Trupurile lor pe care să le închirieze amatorilor de amor taxat consumat fie în aer liber, în boscheții de la marginea drumului, fie pe banchetele mașinilor oprite la bordură.

Prostituatele încasau câteva zeci de lei pentru o hârjoană în aer liber

Fiind vorba de un ”serviciu” cotat cu mult sub standardele pieței, ”fetițele” familiei de proxeneți se mulțumeau cu câțiva zeci de lei pentru o hârjoană rapidă la margine de drum, în lumina farurilor mașinilor. Din câștigurile zilei, femeile –  ce au vârste cuprinse între 17 ani și 40 de ani -, ”rupeau” jumătate pentru bunăstarea celor trei membri ai familiei Grigore. Și, mai mult, ca toată lumea să fie mulțumită și armonia să-i țină uniți în interese , prostituatele care făceau naveta între Capitală și satul călărășan Budești erau găzduite, cu amabilitate, chiar în gospodăria proxeneților care le aveau sub aripa lor ocrotitoare. Povestea cu prietenia care-i lega pe ”pești” de ”fetițele” lor s-a terminat când judiciariștii bucureșteni i-au săltat pe cei trei membri ai familiei Grigore, dar și pe alți trei proxeneți care aveau fete la ”produs”  pe bulevardul Mihai Bravu.

Proxeneții țineau aurul ascuns în sobă

Din familia de proxeneți, mama și fiul au rămas peste noapte în arest, în baza unor ordonanțe de reținere, iar tatăl, ceva mai norocos, va fi cercetat în libertate. La perchezițiile cuibușorului în care proxeneții și prostituatele trăiau într-o deplină armonie, polițiștii au găsit, printre altele, 8.000 de lei dar și câteva sute de grame de aur ascunse în…sobă.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro