De Maria Apostol,

Scump la vedere în anturajul lui Gigi Becali, Virgil, vărul său primar și omul bun-la-toate, a fost ani de-a rândul nu doar aghiotantul lui ci și cel mai bun sfetnic în materie de afaceri. Becali nu l-a trecut în acte pe niciuna dintre firmele sale, chiar dacă din umbră știa rostul tuturor.  Cel mai important rol l-a avut în transferurile făcute de echipa Steaua: Virgil a studiat, Gigi a dat cu banul. Când a fost închis, tot Virgil a avut grijă de ”rănile” lui și a fost singurul membru al familiei pe care Gigi a vrut să-l vadă mai des, și nu pentru că nu și-ar fi dorit soția și fetele alături, dar a încercat să le țină cât mai departe de penitenciar pentru a nu rămâne marcate de acest episod al vieții sale.

Astfel, vărul său, poreclit printre apropiați și ”cancelarul”, a avut grijă să nu-i lipsească nimic. Inclusiv ajutoare umanitare pe care Gigi le-a făcut cu mare tam-tam au fost executate tot de către Virgil. În ultima perioadă însă, ”cancelarul” nu s-a mai implicat atât de mult în afacerile latifundiarului din Pipera după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Forțat să stea departe de afacerea lui

Tot o afacere l-a băgat în boală, și nu vreuna deținută de Gigi, ci chiar a lui, singurul lui business pe care îl deține de peste opt ani. Afinitatea lui pentru dulciuri o cunoaște toată lumea din anturajul lui, iar Virgil și-a dorit mai presus de orice să-și deschidă o cofetărie în domeniul acesta. Și a făcut-o. Împreună cu soția lui, Elena, dețin o cofetărie în Rahova, care le poartă numele.  Printre cele mai apreciate prăjituri ale soților Becali este cea denumită ”București”.

Cine își imagina însă că plăcerea lui numărul 1 îi va aduce și cele mai mari probleme? Apropiații săi ne-au povestit că Virgil s-a îmbolnăvit de diabet, iar acum nu doar că este nevoit să stea cât mai departe de tentații, dar este obligat să respecte un regim strict pentru a-și ține glicemia în frâu. În prim planul acestei afaceri va rămâne soția lui, Elena, care cu siguranță a învățat câteva secrete esențiale, dovadă că în ultimii ani au reușit amândoi să-și dubleze profitul și să reducă inclusiv datoriile pe care le acumulase.

 

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite