În casa familiei Huidu, din cartierul bucureştean Berceni, tatăl “cârcotaşului” se pregătea ieri să plece şi el în Austria. Cu sufletul deschis, ne-a mărturisit că, deşi încearcă să se ţină tare, este dărâmat. “Am avut un an groaznic, în care asupra familiei noastre s-au abătut numai necazuri”, şi-a deschis inima Florin Huidu. Bărbat puternic, cu credinţă în Dumnezeu, bucureşteanul spune că a avut o stare ciudată înainte de tragedie. “Ieri (miercuri, n.r.), am presimţit că băiatul meu va păţi ceva. Simţeam o agitaţie interioară, că mă apasă ceva, iar după-masă am încercat să mă odihnesc. N-am reuşit să-mi alung gândurile negre, iar acum ştiu de ce. În exact aceleaşi momente, în Austria, Şerban a fost la un pas de moarte!”, ne-a povestit Florin Huidu, care a primit vestea 4636-320152-huiduz.jpgabia seara, de la un nepot.

Microbul vitezei, transmis în familie

“Am reuşit să vorbesc cu fiul meu Vlad, care se afla în drum spre spital. Nu a vrut să mă alarmeze înainte să afle exact cât de gravă este starea lui Şerban. Eu am probleme cardiace şi a vrut să mă protejeze. Ca să nu păţesc ceva, am luat pastile de inimă când am aflat de accidentarea fiului meu”, a adăugat tatăl “cârcotaşului”. Florin Huidu ne-a mai declarat că Şerban a învăţat să schieze la o vârstă foarte fragedă. “Când copiii erau mai mici, mergeam cu familia la munte, la Sinaia şi la Predeal. Băieţii mei au moştenit de la mine microbul vitezei. În tinereţe, şi eu eram ca o săgeată pe pârtie. Şerban e ca mine, iar Vlad accelerează motorul”, ne-a destăinuit tatăl lui Şerban.

INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”
Recomandări
INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”

4636-320153-11.jpgA vrut să îi ducă un neurochirug de la noi

Chiar dacă fiul lui e internat într-un spital de renume din Austria, Florin Huidu ne-a mărturisit că ar fi vrut să-i ducă lui Şerban un medic român. Tatăl “cârcotaşului” a luat deja legătura cu prof. dr. Leon Dănăilă (foto), neurochirurgul supranumit “Sculptorul de creiere”. “Deocamdată, ne-a spus să avem răbdare să se finalizeze toate investigaţiile. Îl vom ruga să ne ajute cu o părere medicală şi, dacă va fi nevoie, chiar să îl consulte pe Şerban în Austria. Domnul profesor m-a asigurat că fiul meu e pe mâini bune”, ne-a declarat Florin Huidu.

Şi unchiul lui a avut o presimţire

Gheorghe Istocescu, unchiul lui Şerban, care locuieşte în localitatea Costeşti din judeţul Vâlcea, ne-a spus că, în noaptea de miercuri spre joi, a visat urât, presimţind că se va întâmpla ceva rău în familie: “Mă culcasem devreme, n-am văzut ştirile la televizor. Am visat rău toată noaptea. Se făcea că un prieten bun este bolnav şi voiam să-l ajut cumva. Când m-am trezit la 5.00 dimineaţa, am văzut la televizor că Şerban al nostru s-a accidentat în Austria. Toţi suntem alături de el”, a dezvăluit Gheorghe Istocescu.

Are o superasigurare de sănătate

„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO
Recomandări
„Rușii și-au doborât propriul avion”. O aeronavă militară rusă s-a prăbușit în Crimeea. Imagini cu momentul în care avionul cade în mare- VIDEO

Familia Huidu nu îşi face griji privind costurile tratamentului în străinătate. “Şerban este mereu precaut şi şi-a făcut o superasigurare de fiecare dată când a plecat din ţară. Toată familia lui are încheiate poliţe care acoperă îngrijiri medicale foarte scumpe”, ne-a declarat tatăl lui Şerb4636-320154-22.jpgan

Medicii din România: Coma indusă i-a protejat creierul

Vestea că Şerban Huidu a intrat într-o comă indusă de doctori la scurt timp după accident a creat panică printre fanii “cârcotaşului”. Medicii neurochirurgi consultaţi de Libertatea au explicat că aceasta este o procedură standard la pacienţii cu traumatisme: “Mai simplu spus, i s-au dat sedative puternice pentru a-l scăpa de dureri şi pentru a evita agravarea stării sale din cauza agitaţiei”, a precizat prof. dr. Alexandru Ciurea (foto), şeful Secţiei I Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Bagdasar-Ars4636-320157-33.jpgeni.

Dr. Tudor Ciuhodaru (foto), şeful Urgenţelor de la Spitalul Sf. Ioan din4636-320156-44.jpg Iaşi, ne-a asigurat şi el că medicii austrieci fac ce trebuie: “Fiind sedat, i se pot efectua toate investigaţiile necesare, în special RMN-ul şi computer-tomografia. Nu mai e agitat”.

Neurochirurg cu vastă experienţă la Spitalul Universitar din Capitală, dr. Ovidiu Grămescu (foto) a adăugat: “Coma indusă face parte din terapia standard. Reduce riscul de suprasolicitare a creierului, iar metabolismul este limitat”.

Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare. „Suferă de leziuni cerebrale din copilărie”
Recomandări
Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare. „Suferă de leziuni cerebrale din copilărie”

Vedetele îi sunt alături «cârcotaşului» şi îi transmit mesaje de însănătoşire

4636-320163-gain.jpg4636-320167-negru.jpgMihai Găinuşă, colegul lui Şerban de la “Cronica Cârcotaşilor”, a plecat ieri în Austria, pentru a fi alături de prietenul lui. Înainte de a părăsi ţara, el a declarat că amicul său “o să scape”. Era însă rezervat în ceea ce priveşte situaţia ulterioară a stării de sănătate a lui Şerban.

Dan Negru: “Recunosc , încă sunt bulversat… De curând am glumit la telefon, el povestindu-mi cât de «împieliţaţi» sunt Rareş şi Mircea ai lui, eu spunându-i de cât de «împieliţată » e Dara a mea… Sunt sigur că va fi bine, doar că zilele astea vor trece mai greu”.

4636-320169-rednic.jpg4636-320168-pavel.jpgCornelia şi Lupu Rednic: “Suntem cu tot sufletul alături de el şi de familia lui. Îi transmitem toate gândurile noastre bune. Să-l ajute Dumnezeu să depăşească această grea încercare! Îi dorim să-şi revină cât mai repede…”

Marcel Pavel: “Îmi pare rău de ceea ce i s-a întâmplat. Îi doresc să reuşească să depăşească situaţia critică în care se află. Sunt alături de el… Îi doresc sănătate şi să apară din nou la televizor cu acelaşi haz şi cu zâmbetul pe buze, aşa cum ne-a obişnuit de-atâta timp”.

4636-320161-brenciu.jpg4636-320166-lucian.jpgHoria Brenciu a trimis un mesaj pe Facebook : “Un om are nevoie de gândurile noastre, de rugile noastre, de prietenia noastră. Pentru câteva minute, în noaptea asta, gândiţi-vă la Şerban Huidu. Tot ceea ce putem face acum este să ne rugăm pentru sănătatea lui”.

Lucian Mândruţă: “Sunt sigur că va trece cu bine de toate astea. Şerban va descoperi, când se va întoarce acasă, că are mai mulţi prieteni decât şi-ar fi imaginat vreodată. Multă putere pentru soţia lui, pentru că de asta are nevoie acum, când aşteaptă veşti bune de la medici”.

4636-320165-ktanga.jpg4636-320158-anda.jpgCornelia Catanga: “Am cântat la nunta lui, iar când am văzut ştirea la TV am plâns. Mă rog la icoane pentru el… E singurul prezentator TV cu care nu am avut nici un conflict. Dumnezeu să-l ajute şi să-i dea forţa necesară să treacă peste aceste greutăţi! Avem încredere că o să se facă bine”.

Anda Adam i-a transmis un mesaj lui Şerban: “Nu pot să cred, sunt şocată! Te rugăm să fii tare şi săţi revii, că noi te iubim mult, eşti puternic şi o să treci peste asta! Am să mă rog pentru tine şi vreau să cred că Dumnezeu o să-ţi dea putere şi o să râdem curând împreună”.

4636-320160-andreea.jpg4636-320164-grozea.jpgAndreea Raicu a scris pe Facebook şi pe Twitter: “Aş vrea să mă trezesc mâine şi să-mi dau seama că a fost un vis urât. Că Şerban Huidu e bine, că n-a păţit nimic. Cred că aţi aflat prin ce momente cumplite trece Şerban Huidu. Să ne rugăm pentru sănătatea lui”.

Florin Grozea (HI-Q): “Huidu e în comă? Sper că e o glumă. Şerban e un tip pe care îl admir şi care pe noi, pe HI-Q, ne-a ajutat de multe ori. Eu vreau să vă spun că sunt schior, am căzut de multe ori, m-am speriat des, mi-am rupt piciorul, aşadar îi ţin pumnii lui Şerban să treacă peste asta!”

4636-320162-ernest.jpg4636-320232-elan.jpgErnest (Kanal D): “Am venit în aceea noapte din Austria şi un vameş mi-a spus ce s-a întâmplat. Era ora 5.00 dimineaţa. Nu mi-a venit să cred. Acum, nu putem decât să fim alături de familie, iar lui Şerban să-i urăm multă sănătate şi să îl susţinem în aceste zile”.

Elan Schwartzenberg (om de afaceri): “Şi eu mă aflu în Austria, într-o staţiune situată la circa o oră distanţă de pârtia pe care a avut loc accidentul lui Şerban Huidu. Îi transmit toate gândurile mele bune, să se recupereze cât mai repede şi să se întoarcă acasă, alături de cei dragi”.

Citeşte şi: UPDATE | Şerban Huidu a fost trezit din comă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Leguma din piețe care a ajuns să coste dublu față de carne. Prețurile i-au enervat pe români
FANATIK.RO
Leguma din piețe care a ajuns să coste dublu față de carne. Prețurile i-au enervat pe români
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Libertateapentrufemei.ro
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
GSP.RO
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
Patru zodii cu noroc în dragoste în luna aprilie. Cupidon e de partea lor
FANATIK.RO
Patru zodii cu noroc în dragoste în luna aprilie. Cupidon e de partea lor
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Știrileprotv.ro
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Unica.ro
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
HOROSCOP
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
RECOMANDĂRI