Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ George Harabagiu, un nou „fake news”: Ambasada Israelului neagă solicitarea sa de azil politic
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

EXCLUSIV/ George Harabagiu, un nou „fake news”: Ambasada Israelului neagă solicitarea sa de azil politic

George Harabagiu, autorul campaniei de ”fake news” în care a fost implicată Simona Halep și pe care Liviu Dragnea a susținut că l-a concediat la scurt timp după incident, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a cerut azil politic în Israel, pentru că se teme de ”statul paralel” și de președintele Klaus Iohannis. Lucrurile nu stau însă chiar așa. „DE FRICA STATULUI PARALEL (și a celor infiltrați de acesta la cel mai înalt nivel al statului român), am solicitat Ambasadei Israelului în Romania , AZIL POLITIC!”, a scris Harabagiu. Contactată de Libertatea pentru a confirma această informație, Ambasada Israelului a răspuns oficial, prin Biroul de Presă: „Urmare a solicitării Dumneavoastră, suntem în măsură să vă transmitem că Ambasada Statului Israel nu a primit nicio solicitare de azil politic din partea persoanei menționate”.

De Florin Ghioca,

Așadar, George Harabagiu, fostul strateg pe social media al PSD-ului se află din nou în fața unui „fake news”, după ce a răspândit în mediul online informația conform căreia ar fi contactat Ambasada Statului Israel în vederea obținerii statutului de refugiat politic.

”Am fost crescut într-o familie în care se “ contopeau “ principiile mistice a două religii: cea mozaică cu cea ortodoxă ! Respect atmosfera Paștelui Creștin dar si simbolismul Hannuka. Sunt si voi rămîne un creștin practicant ! Dar DE FRICA STATULUI PARALEL ( si a celor infiltrați de acesta la cel mai înalt nivel al statului roman ) , am solicitat Ambasadei Israelului in Romania , AZIL POLITIC ! Sunt dispus sa RENUNȚ la cetățenia romană , pentru ca in aceasta tara SECURITATEA face legile ! Si spun toate astea, deși nu imi este ( deloc !!! ) ușor sa recunosc : PREFER SA IMI FIE FRICA , DECIT SA IMI FIE RUSINE !”, se arată în mesajul postat de George Harabagiu pe Facebook.

VIDEO/ Dan Negru a trăit spaima vieții la Moscova: „Din jeep au coborât doi găligani, care au venit spre mine…”

EXCLUSIV / Portretistul Florin Lăzău ”îmbătrânește” copii dispăruți și redă identitate cadavrelor mutilate. Polițistul român a fost ofertat de FBI

Close
Închide
  Close