MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2016 14:25

”Oltenia vrea autostradă!” – Protest de amploare la Craiova | FOTO

Distribuie

„Oltenia vrea autostradă! Vino şi tu!” Este sloganul sub care sute de oameni îşi dau mâna pentru a construi simbolic autostrada Craiova – Piteşti, șosea promisă de toate guvernele care s-au perindat până acum la Palatul Victoria și care nu au făcut încă nimic în acest sens.

Sâmbătă, 10 septembrie, oltenii se întâlnesc din nou la cea de-a cincea ediţie a protestului pentru a construi printr-un lanţ uman autostrada Craiova – Piteşti.

'Oltenia vrea autostradă', este mesajul pe care speră oltenii să-l audă guvernanții, iar aceștia să înțeleagă importanța unui astfel de drum în regiune și să-l construiască.

'Autostrada Olteniei este ultima șansă la dezvoltare pentru o regiune părăsită de tineri și abandonată de investitori. Este ultima șansă pentru a oferi locuri de muncă și un viitor unei Oltenii uitate de guvernanții României din ultimii 25 de ani, trebuie să facem din acest caz o problemă de neignorat pentru Guvernul României, orice culoare politică ar avea el. Regiunea Oltenia este singura regiune din România care nu apare pe nicio schemă de dezvoltare pe infrastructură mare. Acest demers este unul simbolic pe care îl facem lunar. Suntem din ce în ce mai mulți. Vrem ca tot ce înseamnă decidenți de la București și tot ce înseamnă clasă politică  să înțeleagă că o regiune nu se poate dezvolta fără o infrastrctură bine pusă la punct. Avem, în regiunea Olteniei, Ford care cere de opt ani de zile această autostradă, firme care își doresc această autostradă pentru dezvoltarea propriilor afaceri,', a precizat inițiatorul protestului.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii