MENIU CAUTĂ
, de Delia Chilianu

EXCLUSIV|Mama lui Ionuț Anghel colecționează îngerași. ”E uimitor cât seamănă cu el!”

Distribuie

Nu trece zi fără ca Andreea Anghel să nu se gândească la copilașul ei, la Ionuț, băiețelul ucis de maidanezi în 2013, pe un teren din Parcul Tei din București. De dorul lui Ionuț, Andreea colecționează îngerași.

Andreea a început anul în lacrimi. În lacrimi pentru că nu este și Ionut alături de ea, alături de familia lor. Să vadă și el artificiile care îi plăceau atât de mult. Pe 7 ianuarie, Andreea, alături de soțul ei, Valentin, și de fiul lor Andrei au fost la cimitir, la mormântul lui Ionuț. ”I-am pus flori galbene, pentru că galbenul era culoarea lui preferată. Are și brăduț, puiul nostru mic”, spune Andreea.

Pe 7 ianuarie familia a pus flori galbene la mormântul lui Ionuț

Andreea se uită zilnic pe fotografiile cu Ionuț. Din ele mai postează și pe contul ei de socializare, toate însoțite de câte un text care te înduioșează până la lacrimi. Ieri, Andreea a mai pus o poză cu Ionuț, cu textul: ”A fost un îngeraș printre noi. Un copil atât de dulce și bun și ochișorii lui plini de iubire, în toate pozele. Și nu spun pentru că sunt mama lui, ci pentru că știu ce comoară de pui am avut acasă. Nimic nu poate compensa lipsa lui Ionuț”, scria Andreea.

Spune că îl are pe Ionuț mereu alături de ea. Cum așa? De când a murit ”Pisicel”, așa cum îl alinta ea, Andreea a început să colecționeze îngerași. ”Am acasă multe statuete și suporturi de lumânări cu îngerași și am și primit mulți. Și mi se pare că toți seamănă cu Ionuț, pentru că am poze cu el cu acei cârlionți și chiar mi se pare că băiețelul meu semăna cu un îngeraș. Și la biserică, atunci când mă uit la heruvimii aceia, mi se pare câteodată că îl văd pe Ionuț”, spune Andreea cu tremur în glas.

Femeia se roagă zi de zi la Dumnezeu să-i dea putere să meargă mai departe. ”Eu îl caut peste tot în acești îngerași pe care-i am în casă. Eu așa îl am lângă mine și lângă inima mea”, mai spune mama lui Ionuț. Andreea încearcă să fie puternică. Știe că trebuie să îi ofere o viață frumoasă singurului copil pe care-l mai are, Andrei, și să nu îi arate durerea care-i macină și acum sufletul. Tocmai de aceea l-a dat pe Andrei la arte marțiale și acum îi dedică lui tot timpul pe care-l are.

CITEȘTE ȘI:

Citește mai multe despre ionuț anghel pe Libertatea.

Comentarii