Mergi direct la conținut »
Experiența pe care Andreea Berecleanu a trăit-o alături de fiul ei. "După o pauză a mea de câțiva ani"
Ştiri Libertatea > Ştiri > Experiența pe care Andreea Berecleanu a trăit-o alături de fiul ei. "După o pauză a mea de câțiva ani"

Experiența pe care Andreea Berecleanu a trăit-o alături de fiul ei. „După o pauză a mea de câțiva ani”

Andreea Berecleanu le-a împărtășit fanilor săi din mediul online experiența pe care a trăit-o zilele acestea pe pârtie, alături de fiul ei, Petru.

Vedeta de televiziune este mare amatoare a sporturilor de iarnă. Despre cum a învățat să schieze, dar și despre momentele pe care le-a trăit zilele acestea, pe pârtie, alături de băiatul ei, a povestit prezentatoarea în mediul online.

 „Am fost pusă pe schiuri la o vârstă atât de mică încât nici măcar nu-mi aduc aminte exact începuturile. Era înainte de ’89, adică prin 1978-1980. La Predeal, Sinaia, Poiană, Azuga se schia în condiții complet diferite față de ce este acum, se ascultă Abba și Ricchi e Poveri în difuzoarele de părții și se aștepta ninsoarea de la Dumnezeu, nu zăpada artificială.

E o nostalgie frumoasă, mă face să mă bucur și mai mult de facilitățile de acum.

De pârtii, de echipamentul de schi, chiar și de zăpada artificială. Acum schiez cu copiii mei, amândoi puși pe pârtie la aceeași vârstă ca a mea. Și sunt mândră de ei, mă bucură emoția pe care o avem când coborâm împreună.

Astăzi am schiat cu Petru după o pauză a mea de câțiva ani și l-am simțit atât de fericit! Acolo, sus, cerul e altfel, albastrul e altfel, albul e altfel! ?”, a povestit Andreea Berecleanu pe contul său de socializare.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estteician Constantin Stan.

Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Lună Plină în Leu

 

Close
Închide
  Close