MENIU CAUTĂ

EXTRATEREŞTRI sau semn divin? Apariţia misterioasă din Bărăgan pe care autorităţile au clasificat-o: STRICT SECRET!

Distribuie

O lumină orbitoare în miezul nopţii, însoţită la scurt timp de zgomote extrem de ciudate – astfel este descrisă, pe scurt, apariţia misterioasă despre care nimeni nu vrea să vorbească oficial.
„Eram în maşină, condusesem mult şi am crezut că am adormit… M-am speriat şi am tras pe dreapta, fericit că n-am făcut vreo nenorocire de accident.. Dar mi-am dat seama că nu adormisem când m-am uitat la faţa îngrozită a soţiei, luminată de cea mai puternică şi mai ciudată lumină.. Şi sentimentul pe care l-am avut atunci e de nedescris: fericire şi groază, în acelaşi timp.. Nici unul din noi nu putea să scoată un cuvânt.. Ne-am ţinut de mână…ea şi-a înfipt unghiile în podul palmei, şi acum am un semn…Dar n-am simţit nimic pe loc.. parcă durerea nu mai exista pe lume”, a povestit, pentru Libertatea, un martor sub protecţia anonimatului.
Mai multe relatări şi câteva fragmente din dosarul clasificat deja ca fiind „strict secret” au fost obţinute de agenţia AF, potrivit căreia subiectul a fost discutat în şedinţa de joi a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). AF scrie că locul în care s-a petrecut fenomenul extrem de bizar este în judeţul Brăila, iar martorii nu au fost foarte numeroşi, pentru că în zonă sunt doar două sate locuite, în majoritate, de bătrâni. Cea mai probabilă intepretare a apariţiei misterioase este, potrivit fragmentelor din dosarul secret, aceea că locul a fost ţinta unor fiinţe extraterestre. Unii martorii cred însă, potrivt aceloraşi surse, că întâmplarea este un semn divin, mai ales că s-a petrecut în Postul Paştelui.

Citește mai multe despre 1 aprilie, ziua păcălelilor pe Libertatea.

Comentarii