MENIU CAUTĂ

Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în România

Distribuie

Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în România, miercuri, după orele 18.00. Până acum, utilizatorii din mai multe state din Europa și alte continente au semnalat probleme. Rețeaua de socializare a publicat un scurt mesaj în care confirmă problemele, dar nu a oferit mai multe detalii.

UPDATE: 20.20. Nu se cunoaşte deocamdată ce a cauzat pana de miercuri, însă un purtător de cuvânt al companiei a făcut primele declarații. „Suntem conştienţi că unele persoane se confruntă cu probleme în accesarea familiei de aplicaţii a Facebook”, a confirmat într-un comunicat un purtător de cuvânt al companiei. „Lucrăm pentru a rezolva această problemă cât de curând posibil”, a adăugat acesta.

Eroare la nivel mondial pentru utilizatorii Facebook. Mai mulți oameni s-au trezit, miercuri, după orele 18.00, că nu pot face distribuiri sau postări. „Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute. Între timp, citeşte mai multe despre motivul pentru care vezi acest mesaj. Îţi mulţumim pentru răbdarea ta, pe durata îmbunătăţirii site-ului nostru„, este mesajul transmis de Facebook, potrivit independent.co.uk.

Facebook a picat în mai multe ţări, funcţionalitatea reţelei de socializare fiind minină, utilizatorii nu au acces la postarea pe profilele personale, pe pagini, în grupuri, la jocurile de pe Facebook sau la mesageria Facebook. De asemenea, funcţia de share este indisponibilă.

Utilizatorii Facebook din Europa, dar și din alte regiuni ale lumii, reclamă faptul că nu pot posta sau nu pot răspunde mesajelor primite pe rețeaua de socializare. „Nu pot posta pe Facebook”, ”Nu pot să mă loghez pe Facebook” și ”Nu pot răspunde la nicio postare”, sunt câteva dintre miile de mesaje.

The Sun notează, miercuri, că sunt probleme și cu cele două aplicații ale Facebook, Instagram și Messenger. Potrivit sursei citate, legat de problemele cu care se confruntă Facebook, de mai bine de o oră, utilizatorii se plâng de un blocaj total (35%), că au probleme cu news-feed-ul (33%) sau că nu se pot loga (30%). Pe Instagram, utlizatorii raportează probleme legate de news feed (56%), de logare (28%), dar și alt gen de probleme (14%).

Potrivit unei hărți realizate în baza mesajelor furnizate de utilizatorii care reclamă probleme la funcționarea rețelei Facebook, Facebook a picat în țări din Europa, America de Nord și de Sud, dar și Asia.

Citește și: 


OPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Citește mai multe despre Facebook pe Libertatea.

Comentarii