MENIU CAUTĂ

Familia lui Vasile Turcu a fost audiată de poliţişti

Distribuie

Familia lui Vasile Turcu a fost audiată de poliţişti. Apropiaţii omului de afaceri au dat explicaţii poliţiştilor care încearcă să afle motivul pentru care Vasile Turcu a recurs la gestul sinucigaș.

După ce procurorii au ridicat probe din casa lui Vasile Turcu, inclusiv biletul de adio lăsat de acesta, familia a fost chemată la Poliţia Capitalei, pentru a fi audiată. Procurorii şi poliţiştii s-au arătat extrem de interesaţi dacă în ultima perioadă omul de afaceri a avut un comportament diferit, conform Digi 24.

Familia lui Vasile Turcu a fost audiată de poliţişti. S-a spânzurat cu un cordon de halat de baie

Vasile Turcu a încercat să-și ia zilele, ieri, în jurul orei 10.00, în vila sa de pe strada Nicolae Caranfil, din București! Elena, nevasta fostului acționar dinamovist, l-a găsit în sala de fitness de la subsolul imobilului. Turcu avea în jurul gâtului un cordon de halat de baie și atârna de bara unui spalier. Șocată, femeia a avut puterea să taie ștreangul, în timp ce menajera a sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, iar personalul medical l-a resuscitat zeci de minute pe Turcu, apoi l-a transportat la spital, în stare de inconștiență.

A fost dus la Terapie Intensivă, unitatea de resuscitare, pentru a fi stabilizat. Manevrele au durat peste două ore. Pentru că exista și suspiciunea unui atac cerebral, pe lângă stopul cardio-respirator constatat în momentul preluării de SMURD, cardiologii și neurologii au decis să-l monitorizeze permanent.
Citește și:

Citește mai multe despre Vasile Turcu, audieri, Dinamo, Poliție și sinucidere pe Libertatea.

Comentarii