Mergi direct la conținut »
Familie obligată să stea pe jos în avion. Ce explicație a dat compania aeriană
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Familie obligată să stea pe jos în avion. Ce explicație a dat compania aeriană

Familie obligată să stea pe jos în avion. Ce explicație a dat compania aeriană

Cei trei membri ai unei familii de britanici au fost obligați să stea pe jos într-un avion care-i ducea din Menorca în Birmingham, după ce locurile pe care le-au cumpărat nu existau în aeronavă, scrie Daily Mail.

Familia Taylor se întorceau din Menorca, Spania, spre Birmingham, după o vacanță de câteva zile și și-au achiziționat locuri pentru a sta unul lângă altul. Le-au fost alocate locurile 41 D, E și F, dar când au urcat în avion au constatat că în dreptul locurilor era spațiu gol.

Paula Taylor, de la Alcester, Warwickshire, a declarat că: „Este greu, este incomod și este murdar. Nu am putut să credem atunci când am dat seama că nu erau locuri pentru noi”.

Soluția propusă de compania aeriană a fost ca, pentru decolare și aterizare, fiica lor, în vârstă de 10 ani, să stea pe singurul loc liber din avion , iar ea și soțul său, urmau să se așeze pe două scaune rabatabile. Dar în timp ce avionul era în aer și însoțitorii de zbor trebuiau să aibă acces la alimente pentru alți pasageri, cei doi urmau să stea pe jos.

După ce Paula și Ian au fost forțați să stea pe podea iar fiica lor li s-a alăturat, deoarece nu dorea să stea cu străini.

Compania aeriană TUI, cei cu care zbura familia Taylor, le-a oferi 30 de lire sterline drept compensație și le-a returnat integral banii pe bilete – 1.300 de lire sterline.

Explicația a fost că din cauza unei probleme de ultimă oră, au fost obligați să schimbe aeronavele.

Autoritatea Aviației Civile britanice a declarat că nu este permis ca pasagerii să stea în picioare pe parcursul unui zbor.


Citește și: Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela


 

Close
Închide
  Close