Femeie târâtă în parcarea unui supermarket din Botoșani după ce s-a băgat sub o mașină

12 iunie 2017 13:02

Un şofer din Botoșani a târât cu mașina o tânără câteva zeci de metri, după ce aceasta s-a băgat sub autovehicul, cât acesta era parcat.

Ioan Z., în vârstă de 59 de ani, a mers cu soţia la cumpărături în supermarketul LIDL. A parcat maşina, un Opel Astra, în parcarea supermarketului, iar când s-a întors de la cumpărături a găsit o geantă lângă maşină. A luat-o şi a dus-o reprezentanţilor unităţii, crezând că cineva a uitat-o acolo, apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, notează Monitorul de Botoșani. După ce a mers aproximativ 30 de metri, când să iasă din parcarea magazinului, mai mulţi oameni i-au strigat să oprească.

Martorii au văzut sub maşină o tânără ce stătea agăţată de fiarele de sub autoturism. Chiar dacă era rănită aceasta refuza să se desprindă, iar mai mulţi oameni au reuşit să o dea jos şi au chemat o ambulanţă.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost preluată de cadrele medicale şi transportată la spital cu mai multe escoriaţii. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, urmând să afle şi dacă tânăra nu era sub influenţa unor substanţe halucinogene.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro