12 Iun. 2017 13:02

Femeie târâtă în parcarea unui supermarket din Botoșani după ce s-a băgat sub o mașină

Distribuie

Un şofer din Botoșani a târât cu mașina o tânără câteva zeci de metri, după ce aceasta s-a băgat sub autovehicul, cât acesta era parcat.

Ioan Z., în vârstă de 59 de ani, a mers cu soţia la cumpărături în supermarketul LIDL. A parcat maşina, un Opel Astra, în parcarea supermarketului, iar când s-a întors de la cumpărături a găsit o geantă lângă maşină. A luat-o şi a dus-o reprezentanţilor unităţii, crezând că cineva a uitat-o acolo, apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, notează Monitorul de Botoșani. După ce a mers aproximativ 30 de metri, când să iasă din parcarea magazinului, mai mulţi oameni i-au strigat să oprească.

Martorii au văzut sub maşină o tânără ce stătea agăţată de fiarele de sub autoturism. Chiar dacă era rănită aceasta refuza să se desprindă, iar mai mulţi oameni au reuşit să o dea jos şi au chemat o ambulanţă.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost preluată de cadrele medicale şi transportată la spital cu mai multe escoriaţii. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, urmând să afle şi dacă tânăra nu era sub influenţa unor substanţe halucinogene.

Loading...
Comentarii