De Dragoș Tănase,

Astfel, în cursul zilei de marţi, 13 august, în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Borş s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român, R.L., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj-Napoca, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în România.

În maşină, alături de şofer călătorea ca pasager o femeie, cetăţean român, M.M. în vârstă de 30 de ani, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF).

„Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia”

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF):

La cercetări, mama fetiţei a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil şi că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania.

Potrivit sursei citate, în acest caz poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză, efectuând totodată cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru M.M.

La finalizarea cercetărilor, urmează să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citeşte şi:

Adolescentă ascunsă pe bancheta din spate a unei maşini, pentru a fi scoasă ilegal din ţară. Ce spune tatăl fetei

Detalii șocante în cazul femeii din Suceava care și-a ucis și băgat într-un sac bebelușul. Și-ar mai fi îngropat doi copii în curte!

Panou pentru unirea României cu Republica Moldova, în Vama Albița. “Tu ce ai de pierdut fără hotarul de la Prut?”

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă