MENIU CAUTĂ
27 Aug. 2018 21:17

Fiica unui magnat imobiliar a murit în urma unei supradoze de heroină

Distribuie

Fiica unui magnat imobiliar a murit în urma unei supradoze de heroină, cumpărată de pe dark-web în urma unei depresii cauzate de uciderea unui adolescent într-un accident rutier, scrie Daily Mail.

Hannah James, în vârstă de 37 de ani, a fost găsită moartă în baia apartamentului său din Paris de către prietenul ei. Designerul de interior a consumat heroină amestecată cu fentanil, un analgezic puternic pe care-l cumpărase pe dark-web.

Familia ei a descris modul în care a britanica a trebuit să facă față depresiei cauzate de divorț și de uciderea unui adolescent de 17 ani într-un accident rutier în 2010. Atunci, Hanna conducea o mașină sport decapotabilă, în Surrey, cânt a lovit tânărul aflat pe bicicletă.

Tatăl său, David James, în vârstă de 74 de ani, președintele unei companii de proprietăți de lux Home Counties, a declarat că fiica sa a fost un adolescent tulburat, care a fost exmatriculată din școală și a început să ia droguri de la o vârstă fragedă.

În 2015 a divorțat de soțul ei și acest lucru a fost un șoc puternic. „Pentru a scăpa de toți prietenii pe care i-a avut în comun cu fostul ei soț și de a accepta eșuarea căsătoriei sale s-a mutat la Paris. Locuia acolo de nouă luni și părea veselă și fericită după ce și-a găsit un iubit nou. Ne-a invitat să-i vedem apartamentul din Paris și am mers în martie 2017. Am observat că a pierdut în greutate și părea mai retrasă. Am mers la un restaurant și nu avea poftă de mâncare. Am crezut că depresia a afectat-o din nou pentru că a refuzat să vină la prânz a doua zi”, a povestit tatăl ei.

El a spus că la doar câteva săptămâni după ce s-a întors în Marea Britanie, prietenul fiicei sale l-a sunat spunându-i că aceasta a murit. Iubitul acesteia, John Gladwell, i-a găsit cadavrul pe 31 martie anul trecut, după ce a intrat cu forța în casa ei când nu a răspuns la telefon.

În urma anchetei s-a descoperit că Hannah a comandat droguri pe dark-web, o parte ascunsă a internetului accesibilă numai folosind un software specializat, de la un dealer cunoscut sub numele de „Factory de vis”.

Legistul Dr. Fiona Wilcox a descris decesul drept o moarte accidentală.


Citește și: VIDEO / Primele imagini cu românul răpit în Libia, în luna iulie. Reacția MAE


 

Citește mai multe despre supradoza pe Libertatea.

Comentarii