De Mihai Niculescu,

Documentul extrem de dur la adresa lui Tăriceanu este asumat de vicepreședinții și membrii Biroului Politic Teritorial ALDE Dolj, președinți de organizații locale, mai mulți primari, viceprimari și consilieri municipali și locali.

„Cum poate un om cu profilul dumneavoastră politic să accepte ca un funcționar de partid -l-am numit pe dl Chițoiu- să dizolve dintr-un condei o întreagă organizație cu mii de membrii și alte mii de simpatizanți?!

Cum puteți să mai spuneți românilor că sunteți apărătorul drepturilor si libertăților cetățenești când, în partidul pe care îl conduceți, dreptul la opinie și libertatea de exprimare sunt sancționate drastic cu excluderi, radieri și dizolvări?! Când, în sfidarea oricăror norme democratice minimale, nu acceptați ca aleșii partidului, cei care au un alt punct de vedere, să și-l apere în instanțele partidului?!” i-au scris lui Tăriceanu conducerea și membrii ALDe Dolj

Liste „albe” și „negre”

Craiovenii din ALDE i-au reproșat lui Tăriceanu că nu a avut curaj să dizolve el filiala județeană, așa că a apelat la Daniel Chițoiu iar acum încearcă să învrăjbească membrii de partid cu liste „albe” și „negre”.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!
Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

„Nu suntem argați pe moșia unui lider, indiferent de numele său! Am vrut un parteneriat cu dumneavoastră, nu o relație de tip pălmași -boier!

V-am primit de atâtea ori cu simpatie și încredere la Craiova. De ce nu veniți dumneavoastră să ”dizolvați”, la fața locului, organizația pentru a vedea reacția oamenilor?!Vă vom primi așa cum se cuvine!…

De ce nu veniți dumneavoastră de mână cu noul președinte al organizatiei să ni-l impuneti?! Ați avut măcar curiozitatea, așa cum făceați cândva, să aflați cine este persoana care vă este prezentată ca solutia pentru functia de președinte la Dolj?! Aveți idee ce fel de metode sunt folosite, în aceste zile, cu lansarea unor liste albe și liste negre prin organizațiile locale cu scopul de a ne diviza și de a ne arunca pe unii împotriva celorlalți?! Aceasta e democrația internă într-un partid liberal de secol 21, dle Tăriceanu ?!

Chiar v-ați pierdut de tot onoarea și busola politică?! Oare ați purtat o mască de liberal adevărat, în toți acești ani, și acum vă vedem adevărata față?!”

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale
Recomandări

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale

ALDE Dolj cere anularea deciziei de dizolvare

Conducerea ALDE Dolj îi solicită public președintelui Călin Popescu Tăriceanu să anuleze dizolvarea organizației.

„Vă cerem, acum în ceasul al 12-lea, să opriți deciziile nestatutare și antidemocratice privind excluderile, rând pe rând, ale liderilor ALDE care nu vă convin!

Vă cerem să anulați decizia de dizolvare a organizației județene și să ordonați (încă) secretarului general să înceteze difuzarea prin județ a unei liste artificiale cu noua conducere a organizației județene, listă pe care nu o recunoaștem chiar dacă numele unora dintre noi figureaza în ea! Nu suntem pioni pe tabla de șah a dlui Chițoiu!

Vă cerem să retrageți încrederea politică secretarului general Daniel Chițoiu, omul care face atât de mult rău ALDE în aceste zile!(…)

Nu distrugeti ALDE cu bună știință, dle Tăriceanu! Ce părinte e acela care își omoară propriul copil?!”

Sursa foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Citeşte şi:

Lovitură pentru Tăriceanu, şi la Camera Deputaţilor. Cinci deputaţi ALDE pleacă din grupul parlamentar, care se dizolvă, la fel ca şi cel de la Senat

Meleșcanu îi răspunde lui Tăriceanu care l-a acuzat că s-a vândut unui guvern pe cale de demitere: ”Tăriceanu vinde ALDE contra salvării lui personale”

Disidenții din ALDE vor să conteste în instanță excluderea lor din partid

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri