MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Fiul lui Cioabă CERE BANI DE LA STAT pentru plata spitalului! 350.000 $, să poată lua acasă trupul „regelui”!

Distribuie

Dorin Cioabă susţine că familia sa nu are bani să plătească spitalizarea şi operaţia din Antalya şi cere ajutorul statului român, scrie stirileprotv.ro.

Dorin Cioabă a declarat că Spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya a emis o factură de 350.000 de dolari, reprezentând costurile spitalizării şi operaţiei regelui Cioabă. Unitatea spitalicească le interzice membrilor familiei Cioabă să ridice cadavrul regelui, până când aceşti bani nu vor fi achitaţi.

Înainte de apariţia acestei facturi, apropiaţi ai familei au declarat că trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus în ţară în cursul zilei de luni, transportul urmând să fie făcut cu un avion privat.

Rudele lui Cioabă aflate la spitalul din Antalya au contactat deja o firmă locală de servicii funerare, care ar urma să se ocupe inclusiv de documentele necesare şi de asigurarea transportului până la reşedinţa din Sibiu a „regelui” romilor.

Potrivit aceloraşi surse, o parte a rudelor lui Florin Cioabă se vor întoarce duminică în ţară, tot cu avionul, în vederea pregătirilor pentru înmormântare.

În demersurile pentru repatrierea lui Florin Cioabă se implică şi personalul din Ambasada României la Ankara şi din Departamentul Afaceri Consulare din Centrala MAE de la Bucureşti, la solicitarea de asistenţă venită din partea membrilor familiei.

Florin Cioabă a murit duminică dimineaţă, în jurul orei 11. El suferise un infarct în urmă cu câteva zile, pe când se afla în vacanţă în Turcia, şi nu a mai putut fi salvat, deşi medicii i-au montat un stent.

Citește mai multe despre Florin Cioabă și Florin Cioaba a murit pe Libertatea.

Comentarii