MENIU CAUTĂ

Fiul minor al magistraților din Craiova care a provocat un accident mortal a fost reținut

Distribuie

Fiul minor al magistraților din Craiova care a provocat un accident mortal cu mașina părinților săi fiind sub influența alcoolului și fără să aibă permis de conducere a fost reținut, marți, seară, de către polițiștii doljeni. Matei U. este acuzat de mai multe infracțiuni.

Adolescentul de 16 ani care s-a urcat băut și fără permis la volan, provocând moartea unei fete și rănirea altor doi minori, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii doljeni.

Băiatul este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Matei U. a fost audiat de către polițiștii doljeni, în prezent fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În noaptea de luni spre marți, Matei a profitat de absența părinților lui, Cecilia Uncheașu, judecător în cadrul Tribunalului Dolj, și Dumitru Uncheașu, magistrat la Judecătoria Craiova, a luat cheile mașinii personale a tatălui său, un Volkswagen Golf, și a plecat să dea o tură prin oraș.

În vârstă de 16 ani, tânărul nu deține permis de conducere și, cu toate acestea, prietenii lui, Denisa Andreea Olaru (18 ani), Mădălin Gabriel C. (17 ani) și Irinel Marian P. (15 ani) s-au încumetat să se urce în mașină. În timp ce se deplasa pe strada Viitorului, de la ieșire din Craiova, tânărul a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, fata de 18 ani, care era iubita băiatului aflat la volan, a murit, iar ceilalți doi adolescenți minori au fost răniți.

Citește și: Documentul oficial care confirmă informațiile publicate de Libertatea: Cocaină cu paracetamol la peste 200 de euro gramul, vândute clienţilor din dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”

Comentarii