Mergi direct la conținut »
Flanco deschide un magazin outlet, cu produse resigilate și prețuri mai mici
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie

Flanco deschide un magazin outlet, cu produse resigilate și prețuri mai mici

Flanco deschide un magazin outlet, cu produse resigilate și prețuri mai mici, deschiderea acestuia urmând să aibă loc vineri, 27 aprilie. Magazinul este situat în zona Dristor.

De Daniel Ionașcu,

“În contextul unui consum în creștere, dar și al unui retail tradițional confruntat cu provocări specifice erei digitale, trebuie să ne adaptăm. Anul trecut, asta a însemnat să închidem magazine în marile centre comerciale și să ne concentrăm pe deschideri de spații stradale și boxuri în parcuri comerciale.

De data asta, a însemnat să transformăm un magazin, cu o poziție cheie și un spațiu amplu de depozitare, în singurul outlet de produse electro-IT, din București”, a declarat Dragoș Sîrbu, directorul general al Flanco Retail.

Începând din 27 aprilie, gama de produse din magazinul Flanco Mihai Bravu va fi formată din produse resigilate sau în lichidare de stoc, toate cu reduceri de preț consistente, care pot ajunge până la 80%. Vor fi comercializate produse electro-IT din toate categoriile, cu excepția accesoriilor, cu accent pe electrocasnice mari și televizoare.

Astfel, clienții vor putea cumpăra televizoare de la 299 lei, mașini de spălat și aragazuri de la 399 lei, aspiratoare de la 99 lei.

Produse expuse sau returnate, dar funcționale

“Este foarte important ca toți clienții care aud termenul «outlet» să știe la ce să se aștepte. Vorbim despre o categorie de produse noi, care funcționează în parametri normali, însă ale căror ambalaje au fost desigilate – fie pentru că au fost cumpărate și ulterior returnate, fie pentru că au fost expuse temporar într-unul dintre magazinele noastre.

Acestea pot avea, uneori, mici imperfecțiuni estetice, care nu le afectează funcționalitatea, dar, de cele mai multe ori, sunt impecabile, fără niciun fel de urme. Tocmai de aici vine marele avantaj al unui astfel de magazin fizic – poți să vezi și să verifici produsul, înainte de a decide dacă vrei sau nu să îl cumperi”, explică Dragoș Sîrbu.

Transport gratuit, credite în rate

Pe lângă produsele la prețuri mici, clienții vor avea și alte beneficii, precum transport gratuit pentru toate produsele și finanțare prin 15 rate fără dobândă, pentru achiziții de peste 1.500 lei, prin credit Cetelem.

Outletul Flanco este poziționat pe strada Racari nr. 5, în proximitatea Kaufland. Zona este Dristor, în Sectorul 3 din București.

Programul de lucru este 9:00-21:00, de luni până sâmbătă, respectiv 10:00-20:00 pentru ziua de duminică.

Retailerul de electronice Flanco este deținut de către omul de afaceri Iulian Stanciu.

Close
Închide
  Close