MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Florin Busuioc i-a invitat pe medicii care i-au salvat viața la spectacolul în timpul căruia a suferit un infarct: „Vreau să le mulţumesc”

Distribuie

Comedia "Central Park" de Woody Allen, în regia lui Dragoş Câmpan, s-a jucat, marţi seara, la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, iar la finalul spectacolului, actorul Florin Busuioc, care a interpretat unul dintre roluri, le-a mulţumit medicilor din Craiova care pe 6 noiembrie l-au salvat în urma unui infarct suferit după ce a jucat în aceeași piesă, la Filarmonica "Oltenia".

„Acum vreau să le mulţumesc celor care pe 6 noiembrie, aici, la Craiova, mi-au salvat viaţa. Sunt aici în sală”, a spus actorul Florin Busuioc arătând către medicii care erau în sală, în timp ce spectatorii îi aplaudau pe actori la finalul spectacolului, potrivit Agerpres.

Florin Busuioc a suferit pe 6 noiembrie un infarct la finalul spectacolului „Central Park” care a avut loc la Filarmonica „Oltenia”.

Actorul a fost imediat transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale în clinica de cardiologie şi i-a fost montat un stent, iar a doua zi a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu” din Bucureşti.


Recomandările culturale ale săptămânii. Ne împrietenim cu poezia românească și redescoperim o poveste faimoasă prin ochii lui Dali


Citește mai multe despre florin busuioc pe Libertatea.

Comentarii