De Andreea Radu,

Florin Secureanu a ajuns la Spitalul Jibou după ce a promovat un concurs organizat în Cluj-Napoca.

Potrivit ziaruldesalaj.ro, inițial, managerul unității, Alina Chivu, nu a dorit să răspundă întrebărilor venite din partea jurnaliștilor.

La insistențele ziariștilor, o persoană de la Spitalul Orășenesc a confirmat că fostul director de la Malaxa lucrează în unitatea medicală: „Da, avem un doctor nou, balneolog. Secureanu! Florin Secureanu”.

Conversația jurnaliștilor de la Ziarul de Sălaj cu omul care a confirmat că Secureanu lucrează la Spitalul Orășenesc a fost înregistrată.

La scurt timp, directoarea unității spitalicești a confirmat și ea că Florin Secureanu lucrează la spital.

Însă un medic de la Spitalul Colțea din București a declarat pentru sursa citată că, în realitate, Florin Secureanu nu face nimic la spitalul din Jibou. Medicul respectiv spune că a aflat că surse medicale că, inclusiv când este de gardă, Secureanu preferă să trimită pacienții la Spitalul Județean de Urgență Zalău sau la Cluj-Napoca pentru investigații

Citește știrea integrală pe Ziarul de Sălaj.

DNA a început urmărirea penală împotriva lui Florin Secureanu după ce echipa de investigații a Gazetei Sporturilor a dezvăluit mai multe nereguli în activitatea managerială a acestuia, inclusiv cheltuieli fictive sau excursii în străinătate pe banii spitalului.

Citeşte şi:

Judecătorii i-au permis lui Secureanu să plece cu „Vrăbi” în Italia, de sărbători. DNA se opune! Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de euro

Curtea de Apel a oprit plecarea lui Secureanu în Italia de sărbători. Judecătorul de la Tribunal care admisese plecarea s-a amuzat: „Ce să vă fac, dacă nu vă văd toți judecătorii la fel de des”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor