MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 15:57

Fost ministru al Apărării: Illuminati poate inversa schimbările climatice, dar nu vrea

Distribuie

Fost ministru al Apărării: Illuminati poate inversa schimbările climatice, dar nu vrea. Fostul ministru al Apărării al Canadei, Paul Hellyer, care a condus forțele canadiene de apărare în anii '60, a făcut mai multe declarații cel puțin surprinzătoare. Fostul membru al executivului canadian a declarat că Illuminati este o entitate reală, care controlează lumea, fiind astfel cel mai mare fost demnitar din istoria omenirii care a făcut asemenea declarații.

Potrivit Daily Mail, Hellyer a spus că el crede că elitele lumii au tehnologia să inverseze efectele schimbărilor climatice, dar o țin la sertar pentru public. Când a fost întrebat de ce, el a declarat că Illuminati a vrut să ajute industria petrolieră.

Illuminati este un grupare care obsedează conspiraționiștii. Ei spun că membrii grupului de elite controlează economiile lumii, iar din această societate secretă fac parte politicieni, oameni de afaceri și de divertisment.

Hellyer mai susține că oamenii care susțin industria petrolieră mizează pe performanța financiară a acesteia.

'Avem parte de înțelegeri secrete care controlează lumea, iar oamenii aceștia vor să țină tehnologiile sub control până când vor încasa în bani lichizi toate trilioanele de dolari din petrol. Și acest lucru nu se va schimba până când sute de mii de oameni se vor uni pentru a spune că trebuie să afle ce se întâmplă și să-și schimbe prioritățile pentru a salva lumea, în loc să o distrugă prin războaie', a spus Hellyer.

Fostul ministru canadian este cunoscut pentru comentariile sale. În trecut, el a spus că SUA au intervenit pentru a acoperi prăbușirea unei nave extraterestre în provincia Manitoba. De altfel, spune el, tehnologia pentru inversarea schimbărilor climatice vine de la acei extratereștri.

Hellyer a mai subliniat că în ochii extratereștrilor, oamenii sunt forme de viață primitive, iar ființele din altă galaxie ar putea ajuta omenirea atunci când are nevoie.

'În mod cert sunt mult mai avansați decât noi în agricultură și medicină și în multe alte domenii, iar dacă este adevărat, de ce nu cooperăm cu ei pentru a ne construi o lume mai bună?', a conchis fostul ministru canadian.


VIDEO/Forța din spatele frumuseții: soția hair-stilistului Cristi Pascu e șefă de șantier și știe totul despre betoane

 

Citește mai multe despre Extraterestri și illuminati pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii