MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

A fost reținut șoferul din cauza căruia a fost împușcată din greșeală o femeie în Mureș. Tânărul de 20 de ani era urmărit de polițiști

Distribuie

Șoferul din Mureș, urmărit cu focuri de armă din cauza căruia o femeie a fost împușcată în cap din greșeală de polițiști, a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul de 20 de ani din localitatea Răstolița este acuzat de comiterea a două infracțiuni de ultraj.

Bărbatul nu a oprit, vineri seara, la semnalele polițiștilor, în localitatea Aluniș din Mureș, și, pentru că gonea cu mașina, unul dintre agenți a tras cu pistolul înspre autoturism.

Polițistul a împușcat-o, din greșeală, în cap pe o femeie care traversa strada în acel moment. La aproape trei zile de la urmărirea ca-n filme, șoferul fugar a fost reținut.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin a dispus față de un tânăr, de 20 ani, din localitatea Răstolița, bănuit de comiterea a două infracțiuni de ultraj, măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore. Vă reamintim că acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri, iar la barajul rutier instituit în localitatea Aluniș, a mers cu viteză înspre polițiștii care i-au făcut semnal regulamentar de oprire, punându-le viața în pericol”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Mureș.

Surse judiciar spun că tânărul reținut se numește Sebastian Mihai Bursuc și este cercetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin.

Între timp, femeia care a fost împușcată din greșeală în cap de un polițist aflat în misiune în județul Mureș va fi trezită treptat din coma în care au indus-o medicii din Cluj-Napoca pentru a o putea opera.

Femeia este mamă a trei copii și a fost transferată de la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș la Spitalul Clinic Județean Cluj- Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.


Citește și:

COPIII SISTEMULUI. Mădălina a fost abandonată de mamă când avea 2 ani, apoi i-a murit și tatăl. Drumul unei orfane prin viață și mama Icoana, îngerul ei păzitor

Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

CORESPONDENŢĂ „România din Antarctica” / „Deşi suntem la capătul lumii, niciodată nu suntem singuri”

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”

BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu


 

Comentarii