MENIU CAUTĂ

Femeia împușcată din greșeală în cap de un polițist va fi trezită treptat din coma indusă

Distribuie

Femeia care a fost împușcată din greșeală în cap de un polițist aflat în misiune în județul Mureș va fi trezită treptat din coma în care au indus-o medicii din Cluj-Napoca pentru a o putea opera.

Medicii clujeni spun că starea femeii este ”lent favorabilă” și că va fi trezită treptat din coma indusă. „Starea pacientei este lent favorabilă, s-a decis trezirea din coma indusă, treptat, pentru a evita complicaţiile”, a spus dr. Adela Golea, Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, pentru Mediafax.

Polițiștii urmăreau un șofer care nu a oprit la semnalele lor, când unul dintre agenți a tras cu pistolul și a lovit în cap o femeie care traversa strada în acel moment. Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 19:50, în localitatea Aluniș, din județul Mureș.

Femeia împușcată accidental de polițiști a fost operată la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, iar acum este internată în secția Reanimare, starea ei fiind stabilă.

„De fapt, pacienta nu este împușcată în cap. Plaga împușcată este la baza craniului, în dreptul coloanei cervicale superioare și a fost operată. Glonțul a fost extras, iar momentan starea de sănătate a pacientei este una stabilă și este pe secția de Terapie Intensivă de Neurochirurgie”, a declarat Adela Golea, purtător de cuvânt al SCJU Cluj.

Poliția din Mureș precizează că polițiștii au folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul rula cu viteză foarte mare înspre ei. De asemenea, conducătorul auto a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.


Citește și: O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!


 

Comentarii