Mergi direct la conținut »
A fost vegetariană timp de patru ani, dar a reintrodus carnea în dietă. Cum a resimțit schimbarea o tânără din Olanda
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A fost vegetariană timp de patru ani, dar a reintrodus carnea în dietă. Cum a resimțit schimbarea o tânără din Olanda

A fost vegetariană timp de patru ani, dar a reintrodus carnea în dietă. Cum a resimțit schimbarea o tânără din Olanda

Kasumi Kriss, o bloggeriță din Olanda, a decis să mănânce din nou carne, după ce a fost vegetariană timp de patru ani. Schimbarea s-a dovedit a fi una binevenită, mărturisește tânăra care spune că nu se mai simte „fără viață”.

Tânăra a decis să adopte regimul vegetarian din motive de sănătate. Schimbarea regimului alimentar, ce implică renunțarea la produsele din carne, a dat rezultate inițial, notează Bright Side. Au dispărut coșurile și acneea și avea mai multă energie. La început, a avut, însă, anumite probleme digestive.

Kasumi Kriss a fost vegetariană timp de patru ani, dar a reintrodus carnea în dietă. Imagine cu bloggerița și o bucată de carne

După doi ani, i-a reapărut acneea și avea pielea uscată și iritată deoarece regimul alimentar părea să îi facă rău. De asemenea, părul și unghiile ei deveniseră tot mai fragile și, din cauza stresului, nu a mai avut ciclu mentrual timp de patru luni.

La un moment dat, Kasumi a hotărât să facă un experiment. A decis să mănânce din când în când câte un ou fiert. Efectele i-au depășit toate așteptările. Nu mai avea gânduri negative, iar starea ei de spirit s-a îmbunătățit radical.

Bloggerița a decis atunci să nu mai fie vegetariană și și-a schimbat regimul alimentar. Kasumi spune că rezultatele au început apară în trei săptămâni după ce a început să mănânce din nou carne.

„Pielea mea arată mai bine, fața e mai puțin dolofană, dar cel mai bun lucru este că nu mă mai simt fără viață”, a spus ea.

Imagine cu Kasumi Kriss, înainte și după renunțarea la dieta vegetariană

În schimb, un cuplu a mâncat timp de trei ani doar fructe.

sursă foto: Bright Side


Citește și Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy


 

Close
Închide
  Close