Mergi direct la conținut »
FOTO | Un cuplu a mâncat timp de trei ani doar fructe. Urmările surprinzătoare ale regimului alimentar Galerie foto
16imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Un cuplu a mâncat timp de trei ani doar fructe. Urmările surprinzătoare ale regimului alimentar

FOTO | Un cuplu a mâncat timp de trei ani doar fructe. Urmările surprinzătoare ale regimului alimentar

Tina Stoklosa, de 39 de ani, din Varșovia, Polonia, a explicat că a descoperit pentru prima dată dieta fruitorală atunci când a căutat, acum cinci ani, înainte de Crăciun, o cură de detoxifiere.

Ea a povestit că a simțit rapid că are mai multă energie, s-a simțit mai fericită și a observat că arată cu mult mai tânără. Doi ani mai târziu, arhitectul de design interior a decis să se mute în Bali pentru a se angaja pe deplin stilului său de viață, fără a avea distragerile lumii occidentale.

S-a trezit că imediat după ce s-a mutat, a slăbit, deși se chinuia să slăbească ținând tot felul de regimuri alimentare atunci când era acasă, potrivit Daily Mail.

În timp ce era în Bali, ea l-a întâlnit pe Simon Beun, un bărbat de 26 de ani, din Izegem, Belgia, care descoperire și el regimul fructar.

Cuplul care s-a logodit mănâncă doar fructe, consumând de la 2.000 la 4.000 de calorii pe zile și își potolesc setea cu apa de cocos proaspătă.

Tina și Simon spun că nu și-au mai spălat dinții de doi ani pentru că fibrele din fructe curăță dantura și spun că printre alte beneficii, dieta cu fructe vindecă depresia și alte boli cronice.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

„Am fost supraponderală toată viața mea de adult. În fiecare an mă simțeam mai neputincioasă ținând tot felul diete. Deși aveam succes în carieră, eram singură la 36 de ani”, povestește Tina.

Deși dieta cu fructe conține un cantitate mare de zahăr, femeia spune că beneficiile dietei sunt extraordinare.

„Beneficiile sunt pierderea în greutate, poți mânca un număr nelimitat de fructe în fiecare zi, crește calitatea somnului, ai o cantitate nebună de energie. Te simți mai conectat cu natura, cu tine și cu ceilalți. Simți că întinerești în fiecare zi.  Vindecă depresia, vindecă multe boli mintale, ameliorează anxietatea. Rezolvă toate problemele digestive cronice. Există mii de mărturii ale unor persoane care spun că s-au vindecat de cancer ținând această dietă”, a mai spus femeia.

Cu toate cele spuse de Tina, medicii au avertizat mereu cu privire la faptul că dieta vegană sau cea raw-vegan nu face minuni din punct de vedere medical.

Sursă foto Northfoto.


Teo Trandafir crede că banii aduc fericirea. „Orice salvează vieți aduce fericirea. Și medicii aduc fericirea”


Close
Închide
  Close