MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2018 16:52

Fosta soție a miliardarului Roman Abramovici rupe tăcerea după un deceniu. De ce a fost așa discretă până acum

Distribuie

Irina Abramovici n-a acordat niciun interviu de 11 ani, de când s-a despărțit de Roman Abramovici, multimiliardarul rus patron la Chelsea Londra, dar care intenționează să-și vândă clubul.

Femeia a explicat că a restricționat accesul fanilor pe contul ei de Instagram, fiindcă oamenii deveniseră interesați de „amănunte neinteresante”.

Irina susține că a devenit o persoană „profund religioasă” și că-și păzește intimitatea. Cei doi s-au despărțit elegant, iar divorțul lor a fost catalogat drept „perfect”.

Irina susține că au grijă împreună de cei trei copii ai lor. „Încercăm să ne învățăm copiii ce însemană bunătatea, compasiunea și munca adevărată”.

Colecționează icoane rusești și bizantine

„Nu sunt de acord că viața mea privată este foarte ascunsă. Da, poate îi lipsește strălucirea de altădată, dar e destul de multă lumină în viața mea. Poate că e greu să mă vedeți la evenimente publice, dar ne puteți vedea des la biserică, la teatru sau la un muzeu. 

Luminile din viața mea vin din comunicarea cu familia mea, din întrevederile cu prietenii, fac călătorii în jurul lumii și am întâlniri cu oameni din cele mai diferite culturi de pe fața pământului”, a mai declarat Irina, pe care Roman a cunoscut-o în 1991, când era stewardesă la compania Aeroflot.

Tatăl ei a murit când Irina avea doar doi ani și a copilărit în sărăcie. Irina e interesată acum de „tot ce o poate fericită”, de „interacțiunea cu Dumenezeu, cu copiii și cu prietenii. Sunt interesată de tot ce înseamnă detalii culturale, colecționez icoane rusești și bizantine”, a mai declarat Irina, fostă Abramovici.


Citește și:

REPORTAJ/ Fără mâini și picioare, dar învață la o școală obișnuită. Lecția de viață a unei fetițe orfane din Vaslui

Citește mai multe despre roman abramovici și Divort pe Libertatea.

Comentarii