De Adrian Ilie,

”M-am ocupat de contractele de închiriere, am aflat sumele cu care au fost achiziționate. Cele din Greenfield au fost achizițonate dublu față de prețul pieței”, a declarat Lavinia Coțofană, la emisiunea ”Adriana Nedelea LA FIX”.

Coțofană a argumentat că Gabriela Firea nu poate invoca rezultatul licitației pentru perpetuarea situației. ”Doamna Gabriela Firea se ascunde în continuare în spatele licitației publice. Când ai un acord cadru poți si renunța la el, dacă constați că e oneros. Casele respective au fost achiziționate dublu”, a mai spus Lavinia Coțofană.

În decembrie 2018, Primăria Capitalei a anunțat că va cumpăra 180 de apartamente pentru personalul medical din spitalele bucureștene astfel încât acesta să fie încurajat să rămână în țară.

În luna februarie, Impact Bucureşti a anunţat vineri seară că a încheiat o tranzacţie cu Municipiul Bucureşti, prin care a vândut 70 de apartamente în complexul rezidenţial Greenfield. Preţul contractului este de 37,3 milioane de lei plus TVA.

Cartierul Rezidențial Greenfield este format din mai multe complexe construite în apropierea Pădurii Băneasa și a Grădinii Zoologice, în nordul Capitalei, și este deținut de grupul Impact. De altfel, Impact Bucureşti a anunţat vineri seară că a încheiat o tranzacţie cu Municipiul Bucureşti, prin primar general, prin care a vândut 70 de apartamente în complexul rezidenţial Greenfield. Preţul contractului este de 37,3 milioane de lei plus TVA.

Citeşte şi:

Directoarea juridică de la ASSMB, despre jaful de la Gomoiu: ”S-au furat 15-20 de milioane de euro. Convingerea mea e că vorbim de un grup infracțional”

Adriana Nedelea LA FIX: Mafia din Primărie demascată în direct de directoarea juridică de la ASSMB: ”Fiecare afirmație din comunicatul Gabrielei Firea e o minciună!”

Gabriela Firea a dat-o afară pe directoarea juridică a ASSMB, care a făcut plângere către DNA împotriva jafului de la Spitalul Gomoiu!

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie