Mergi direct la conținut »
Fostul majordom al prinţesei Diana: Meghan Markle reprezintă toate lucrurile de care se teme familia regală
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Fostul majordom al prinţesei Diana: Meghan Markle reprezintă toate lucrurile de care se teme familia regală

Fostul majordom al prinţesei Diana: Meghan Markle reprezintă toate lucrurile de care se teme familia regală

Paul Burrell, fostul majordom al prinţesei Diana, a avertizat că Meghan Markle reprezintă toate lucrurile de care se teme familia regală și că va provoca valuri în "iazul regal".

În cadrul unui interviu pe care l-a avut la „Good Morning Britain”, fostul intendent și valet personal al prințesei Diana a spus că trecutul lui Meghan Markle, actuala ducesă de Sussex, ar putea provoca probleme pentru membrii înflăcărați ai tradiției familiei regale, potrivit mirror.co.uk.

„Ea (Meghan Markle) reprezintă toate lucrurile de care se teme familia regală”, a declarat Paul Burrell, completând că Meghan este o mulatră divorțată din America iar prezența ei „trebuie să fie acceptată pentru a merge mai departe”.

Burrell a mai spus că prințesa Diana ar fi adorat-o pe Meghan, adugând: „Vor fi valuri în iazul regal, da, și se vor întâmpla lucruri, dar cred că este fermă, este solidă, este o persoană potrivită să intre în familia regală”.

Paul Burrell, fostul majordom al prinţesei Diana (sursă Foto Hepta)

În trecut, Paul Burrell a scris o care-document intitualată „Viața secretă a Prințesei Diana”. Ca fost majordom, Paul a avut acces direct la multe din „culisele” vieții celei care a fost Lady Di.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, fiind urmărit de milioane de oameni de pe întregul glob.


Video EXCLUSIV/ Bloggerița Ana Morodan știe de ce e poreclită Contesa. ”Pentru că port rochii lungi și-mi place să fiu foarte dramatică!”


 

 

Close
Închide
  Close