Mergi direct la conținut »
Fostul principe Nicolae a scăpat de acuzațiile de lovire. Avocat: „A rămas numai plângerea pentru violare de domiciliu”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fostul principe Nicolae a scăpat de acuzațiile de lovire. Avocat: „A rămas numai plângerea pentru violare de domiciliu”

Fostul principe Nicolae a scăpat de acuzațiile de lovire. Avocat: „A rămas numai plângerea pentru violare de domiciliu”

Fostul principe Nicolae a scăpat de acuzațiile de lovire care i-au fost aduse, în urma incidentului petrecut la reședința Regelui Mihai, din Aubonne. Potrivit avocatului acestuia, a rămas numai plângerea Casei Regale pentru violare de domiciliu. 

„A rămas numai plângerea depusă de Casa Regală pentru violare de domiciliu. Celelalte persoane, aparent implicate n-au depus nicio plângere penală împotriva lui”, a precizat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, la Antena 3.

Fostul principe Nicolae este acuzat că a forțat intrarea în reședința regelui Mihai și a agresat fizic și verbal trei persoane, a anunțat miercuri Casa Regală a României, într-un comunicat.

Incidentul a avut loc o o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

Mama sa, Principesa Elena a spus că fiul său „a dat dovadă de dispreț față de România”

De cealaltă parte, Nicolae a spus că nu înțelege „agresivitatea” cu care a fost împiedicat să-și vadă bunicul și că este „dezamăgit și profund îndurerat de încrâncenarea membrilor Casei Regale”.


INTERVIU VIDEO | Românul de 102 ani care a supraviețuit masacrului de la Stalingrad: „Nicio zi nu m-am temut că mor în lagăr”

Close
Închide
  Close