Fostul Principe Nicolae, care a fost exclus din linia de succesiune, a provocat un scandal uriaș, după ce a încercat să intre cu forța în reședința Regelui Mihai din Elveția. Nicholas Medforth-Mills și-a exprimat tristețea că a fost împiedicat să-și vadă bunicul.

„Mă intristează profund și nu înțeleg agresivitatea CR de a face tot posibilul de a mă împiedica să îmi văd bunicul și de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra in acest joc murdar. Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile pentru că așa se cuvine și așa este creștineste”, a scris fostul principe Nicolae într-un mesaj publicat pe Facebook.

Nepotul Regelui Mihai a explicat cum a ajuns să fie acuzat de tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui.

„Ieri am venit, am venit direct din avion şi am încercat să-l văd pe bunicul meu. Din păcate n-am putut. Reporter: Cine v-a oprit? Nu ştiu. Este cineva în casă. Am văzut secretarul Regelui şi a zis că nu are voie să lase pe cineva şi un alt om a zis acelaşi lucru”, a precizat, pentru stirileprotv, fiul Principesei Elena.

În ultima perioadă, stare de sănătate a Regelui Mihai s-a degradat. Din acest motiv, fostul Principe Nicolae a venit să-și vadă bunicul.

„Vin ca nepotul Regelui, nepotul bunicului meu şi doar vreau să-l văd până la urmă. Atât. Dacă va fi ultima dată când ajung aici, când este într-o stare mai bună, atunci aş dori să-l văd. Dacă nu va fi, atunci vreau să-i zic rămas bun, pentru ultima dată”, a precizat Nicholas Medforth-Mills.

Nicolae a menționat că a vrut să-l vadă pe Rege pentru că astăzi este onomastica Majestății sale.

„Bineînţeles că vreau să-i zic La mulţi ani şi la toată lumea care poartă numele Mihai, la mulţi ani vă doresc, multă sănătate şi numai bine. Şi aş dori să zic la fel bunicului meu, fata în faţă”, a spus el.

În august 2015, Regele Mihai i-a retras nepotului său, Nicolae, titlurile de Principe și Alteță, fiind totodată exclus din linia de succesiune. De atunci, fostul principe susține că i-a fost interzis să-l vadă pe Regele Mihai.

„N-am avut de doi ani de zile, cred că azi este a 6 -a, a 7-a încercare. (…) Niciodată nu am primit o explicaţie. A fost chiar aşa: “Nu se poate.” Niciodată nu am avut o explicaţie pentru ce s-a întâmplat în august 2015, decizia care a fost luată”, a declarat Nicolae, pentru sursa citată.


Citește și Anunț important pentru cetățenii UE din Marea Britanie. Ce trebuie să știe cei care vor să rămână în țară după Brexit


 

Milionari peste noapte cu darul de nuntă. Incredibil câți bani le-a dat Gigi Becali mirilor! Reacția Teodorei
GSP.RO

Milionari peste noapte cu darul de nuntă. Incredibil câți bani le-a dat Gigi Becali mirilor! Reacția Teodorei

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense