Mergi direct la conținut »
FOTO: Ce au pățit mai multe grupuri de tineri din Vaslui care au strigat ”M..e PSD” la zilele orașului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO: Ce au pățit mai multe grupuri de tineri din Vaslui care au strigat ”M..e PSD” la zilele orașului

FOTO: Ce au pățit mai multe grupuri de tineri din Vaslui care au strigat ”M..e PSD” la zilele orașului

Mai multe grupuri de tineri au fost amendate de poliție după ce, la finalul manifestărilor Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui, au strigat în repetate rânduri ”M..e PSD”. Scandările triviale au fost făcute chiar în zona centrală a orașului, unii dintre tineri încercând să-i sfideze pe polițiștii care asigurau măsurile de ordine.

De Theodor Istrate,

Celebrul slogan folosit împotriva principalului partid de guvernământ a adus o gaură de câteva sute de lei în bugetul unor tineri din Vaslui. Și asta după ce aceștia s-au apucat să strige, în plină noapte și în centrul municipiului Vaslui, ”M..e PSD”, fără să țină cont de faptul că zona era plină de forțe de ordine.

Fără a avea vreo legătură între ele, cele patru grupuri au scandat binecunoscutul slogan după încheierea concertelor din Piața Civică, timp de aproximativ jumătate de oră. În cele din urmă, tinerii au fost depistați de către polițiștii locali, care i-au amendat cu câte 200 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, mai ales că au existat și reclamații din partea unor vasluieni care locuiesc în zona centrală a orașului.

”Grupurile erau formate din câte trei-patru tineri, unii dintre aceștia și sub influența băuturilor alcoolice. De altfel, mulți din ei au plecat de la terasele din centru unde au servit ca tot omul în zile de sărbătoare”, a declarat, miercuri, pentru Libertatea comandantul Poliției Locale Vaslui, Sorin Catană.

Unul din cele patru grupuri au încercat să-i sfideze pe polițiștii locali. Aceștia mergeau într-o mașină decapotabilă și, de fiecare dată când ajungeau în centru, scandau sloganul deja binecunoscut. După ce au observat că sunt filmați, tinerii respectivi s-au dus chiar ei la polițiști pentru a le cere explicații, moment numai bun ca să fie amendați.

Citește și:

Piața ridică 5 întrebări. Același loc, același scop, două proteste încheiate total diferit

 
 
Close
Închide