Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, slt. Alin Găleată, solicitarea pentru salvarea femeii din satul Cunuschi, comuna Brodina, a fost făcută joi seară, în jurul orei 19:00.

Găleată a precizat că, în condițiile în care zona în care se află satul Cununschi este una de munte, izolată și greu accesibilă circulației rutiere mai ales iarna, odată cu ambulanța SMURD, Detașamentul de Pompieri Rădăuți a trimis la fața locului și un echipaj cu autoșenilata Argo 8×8.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Brodina, a venit în sprijinul pompierilor militari cu un utilaj de transport auto forestier.

Potrivit reprezentantului ISU, după ce au fost parcurși cei aproximativ 60 de kilometri dintre Rădăuți și satul Cununschi, ambulanța SMURD a rămas în așteptare, iar echipajul vehiculului 8×8, împreună cu TAF-ul, a continuat drumul de cinci kilometri până la locuința femeii, unde paramedicii au monitorizat femeia, după care au transportat-o cu autoșenilata, în siguranță, până la locul unde aștepta ambulanța SMURD.

Ulterior, bolnava a fost transportată la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, a spus Găleată.

El a menționat că misiunea salvatorilor s-a încheiat după mai bine de cinci ore, la ora 0:26.

Citește și: Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic

Cristian Tudor Popescu, reacție ZDROBITOARE la adresa lui Mario Iorgulescu
GSP.RO

Cristian Tudor Popescu, reacție ZDROBITOARE la adresa lui Mario Iorgulescu

Horoscop 15 septembrie 2019. Zi pe muchie de cuțit pentru această zodie! Ce se întâmplă cu banii
HOROSCOP

Horoscop 15 septembrie 2019. Zi pe muchie de cuțit pentru această zodie! Ce se întâmplă cu banii