Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

FOTO | Liviu Dragnea şi iubita sa, Irina Tănase, alături de femeile din PSD, de 8 martie. Petrecerea s-a ţinut la o vilă de protocol a statului

Preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a sărbătorit, vineri, cu ocazia zilei de 8 Martie, pe femeile social-democrate. Alături de iubita sa, Irina Tănase, şeful partidului aflat la guvernare a împărţit doamnelor din partid flori, la o petrecere care s-a ţinut într-o vilă de protocol a RAAPPS.

La petrecerea social-democrată au fost prezente toate doamnele din conducerea partidului şi a ţării, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă. Au mai fost prezente la eveniment miniştrii Rovana Plumb, Sorina Pintea, consiliera de stat a premierului, Sevil Shhaideh, dar şi parlamentarele PSD.

Doamnele au primit buchete mari de flori, potrivit fotografiilor postate de Rovana Plumb pe pagina de Facebook.

Liderul PSD a transmis un mesaj pentru Ziua Femeilor, şi pe pagina de socializare.

„Sunteți pentru noi exemplu și sprijin, dar mai presus de toate, ne sunteți întotdeauna alături. Vă mulțumim pentru fiecare zi, ne pare rău pentru fiecare supărare, iar astăzi vă spunem, cu drag: La Mulți Ani, dragi femei!”, a scris preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Şi premierul Viorica Dăncilă le-a transmis femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie, că are încredere în ea, în calitate de prim-ministru femeie, numită pentru prima dată în această funcție.

Viorica Dăncilă le-a trimis un mesaj tuturor femeilor de 8 martie, iar tema acestuia este încrederea în forțele proprii. În acest mod, reprezentantele sexului frumos ar putea să depășească toate barierele. „Eu cred în mine şi cred în femeile din România, cred în susţinerea femeilor din România şi cred în solidaritatea noastră”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: „Dosarul Moscova 2” este numele pe care BNR l-a dat documentelor de la Brașov. Bucătarul Attila Szocs, un maghiar din Brașov, și iranianul Rezaei Kejani Davood au făcut o descoperire care reaprinde o veche dispută istorică și de patrimoniu

Close
Închide
  Close