Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO| Melania Trump a hrănit elefanți și a mers într-un safari în timpul vizitei în Kenya

FOTO| Melania Trump a hrănit elefanți și a mers într-un safari în timpul vizitei în Kenya

Melania Trump, aflată într-o vizită singură în Africa, a mers, vineri într-un safari prin Kenya și a hrănit cu biberonul mai mulți pui de elefant, în cadrul unui moment organizat de autoritățile țării africane, scriu agențiile internaționale.

Relaxată și zâmbitoare, îmbrăcată corespunzător cu o pereche de pantaloni kaki, o cămașă albă și cizme de piele înalte, Melania Trump a vizitat rezervaţia David Sheldrick Wildlife Trust (DSWT), celebră pentru dezvoltarea unei metode care permite creşterea elefanţilor orfani din Kenya.

Purtând o pălărie safari de culoare albă, Melania Trump s-a urcat apoi într-o maşină de teren şi a pornit într-o călătorie de descoperire a faunei sălbatice din parcul naţional din Nairobi. Vizita primei doamne în capitala Kenyei va continua în timpul după-amiezei cu o vizită la un orfelinat şi un spectacol de teatru.

Donald Trump a salutat joi, de la Casa Albă, printr-un mesaj pe Twitter, turneul fără incidente al soţiei sale în Africa, în contrast cu agitaţia de la Washington, unde sunt în plină desfăşurare procedura de confirmare la Curtea Supremă a controversatului judecător Brett Kavanaugh, acuzat de abuzuri sexuale, şi campania pentru alegerile de la jumătate de mandat.

Totuși, vizita Melaniei Trump în Africa nu a mobilizat însă mulţimea şi nu a stârnit un adevărat entuziasm.

Cu toate acestea, Kenya, ţara natală a tatălui fostului preşedinte american Barack Obama, este una dintre ţările în care imaginea Statelor Unite şi a preşedintelui Donald Trump este printre cele mai favorabile din lume, potrivit unui studiu recent realizat de centrul de cercetare Pew Research. Sondajul arată că 70% dinte kenyeni au o percepţie pozitivă asupra Statelor Unite, iar 56% dintre aceştia au încredere în Donald Trump.


Citește și: EXCLUSIV | Festivalul Cârnaților de Pleșcoi, anulat din cauza referendumului pentru familie


 

Close
Închide
  Close