Emily Javier în vârstă de 30 de ani avea o relaţie cu Alex Lovell care dura de doi ani. Femeia a fost extrem de tulburată când a descoperit în telefonul bărbatului aplicaţia Tinder, o reţea de socializare unde bărbaţii şi femeile pot să stabilească întâlniri, potrivit washingtonpost.com.

Mai mult, Emily își suspecta bărbatul de infidelitate după ce acesta a venit într-o zi acasa cu zgârieturi pe spate. Ce se pare însă că a „umplut paharul” a fost un fir de păr roşcat găsit în baie.

Tânăra s-a hotărât să se răzbune. A mers la mall și a cumpărat o sabie de samurai pe care a lipit-o cu bandă adezivă pe partea ei de pat din dormitorul conjugal.

După o săptămână de așteptare, Emily a acționat. Ea și-a tăiat iubitul în miez de noapte, după ce Lovell a adormit.

Femeia i-a tăiat 2 degete bărbatului, l-a tăiat pe picioare, piept, gât și cap. Când și-a dat seama de ce a fost capabilă, Emily s-a oprit a sunat la poliție, crezând că prietenul ei murise deja.

„Mi-am înjunghiat iubitul. Grăbeşte-te, altfel moare”, ar fi spus Emily atunci când a sunat la numărul de urgență.

Din fericire, Lovell a supraviețuit iar degetele tăiate i-au fost reataște de către doctori. El a povestit momentele cumplite prin care a trecut.

ALEX LOVELL (foto Facebook)

„Am văzut acea privire în ochii ei și m-a speriat foarte tare. I-am spus că o iubesc și ea tot voia să mă ucidă. A fost nevoită să sune la poliție pentru că altfel aș fi murit”, a povestit tânărul.

Conform autorităților, în camera în care a avut loc incidentul era plin de sânge, iar victima a avut mare noroc că a supraviețuit fiindcă avea niște răni destul de grave.

Alex Lovell pe drumul spre recuperare (foto Facebook)

Alex Lovell pe drumul spre recuperare (foto Facebook)

Emily a apărut în faţa magistraţilor de la Clark County, care au stabilit o cauţiune de 350.000 de dolari. Tânăra este acuzată de tentativă de omor, riscând ani grei de închisoare.


 

Cauza morții lui Andrei Gheorghe. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator