Mergi direct la conținut »
FOTO | O tânără transgender povestește cum un bărbat a încercat să o violeze la prima ei întâlnire ca femeie Galerie foto
15imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O tânără transgender povestește cum un bărbat a încercat să o violeze la prima ei întâlnire ca femeie

FOTO | O tânără transgender povestește cum un bărbat a încercat să o violeze la prima ei întâlnire ca femeie

O femeie transgender a povestit detalii despre transformarea ei, mărturisind că un bărbat a încercat să o violeze la prima ei întâlnire ca femeie.

Zoe Baldwin, 27 de ani, din Tuscaloosa, Alabama, a știut dintotdeauna că este fată. „M-am gândit că pot să fiu femeie de când eram foarte tânără, dar când am vorbit despre asta, ceilalți copii de la școala mea și fratele meu au râs de mine, așa că am crezut că sunt nebună și am reprimat ce simt pentru foarte mulți ani”.

Când avea 20 de ani, Zoe a ieșit pentru prima oară cu o fata care era transgender, lucru care a ajutat-o să se împace cu identitatea ei și să se întrebe dacă este trans, potrivit dailymail.co.uk.

„Era frumoasă și eram geloasă pe ea. M-am gândit la asta foarte serios în următorii ani, dar am păstrat gândul acesta pentru mine până în anul 2016 când am văzut un album foto al unui prieten care făcuse transformarea și am fost lovită de o cărămidă. Am început să îmi rad barba complet în fiecare zi și am făcut o programare la un tratament hormonal câteva zile mai târziu”, a povestit Zoe.

Tânăra a început tratamentul hormonal când avea vârsta de 25 de ani. Mama și bunica lui Zoe și-au arătat suportul în legătură cu tranziția ei, dar tatăl fetei a fost împotriva deciziei de transformare, rupând orice legătură cu aceasta.

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile
Recomandări

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile

„Întâlnirea cu membrii familiei în zilele sărbătoare este grea, când rudele încearcă în mod clar să nu se uite la tine sau vorbesc cu tine folosind numele tău vechi, mai ales că obișnuiam să fim apropiați”, a adăugat ea.

Totuși, Zoe nu a fost pregătită pentru cât de diferit au tratat-o bărbații atunci când a început să aibă întâlniri, povestind cum prima întâlnire romantică s-a transformat într-o tentativă de viol.

„Te obișnuiești cu felul în care partenerul tău de sex te tratează într-o viață și undeva în capul tău, chiar dacă te privești în oglindă și știi că nu mai ești acea persoană, nu te aștepți la așa ceva”, spune Zoe.

Din fericire, tânăra nu a lăsat această experiență urâtă să-i umbrească drumul pe care l-a ales, fiind optimistă cu privire la viitorul ei.

O româncă de 43 de ani, printre cele mai căutate infractoare din Europa. Ce făcea cu fetele pe care le recruta
Recomandări

O româncă de 43 de ani, printre cele mai căutate infractoare din Europa. Ce făcea cu fetele pe care le recruta

Termenul transgen este folosit pentru o largă categorie care descrie experienţele interioare ale incongruenţelor comportamentale dintre sexul biologic şi identitatea de gen. Potrivit unui studiu, în Europa sunt 1,5 milioane de persoane trans. În România, discriminarea pe baza identității de gen nu este inclusă în legea antidiscriminarii, iar femeile transgender sunt încă supuse violenței extreme.


VIDEO / Ei sunt cei patru români care au cucerit Atlanticul. Au vâslit atât de repede încât organizatorii au crezut că barca are motor


Close
Închide
  Close