14 Sep. 2017 13:01

FOTO | Un portret al prințesei Diana realizat din flori a stârnit controverse într-un oraș britanic. „E o insultă!”

Distribuie

Ceea ce se voia a fi un omagiu adus Prințesei Diana a sfârșit prin a provoca o adevărată dezbatere în orașul britanic Chesterfield. 14 voluntari au lucrat aproximativ 120 de ore pentru a realiza un portret din flori al prințesei, însă rezultatul nu a fost deloc apreciat. „Este o insultă”, au considerat unii locuitori ai orașului.

Portretul prințesei Diana, realizat din flori și frunze, a fost expus în centrul orașului Chesterfield, pentru a marca 20 de ani de la moartea prințesei Diana. Cu toate acestea, portretul a fost întâmpinat cu o mulțime de critici, în special în mediul online, după ce fotografiile au fost distribuite pe pagina de Facebook a primăriei.

„L-am văzut și am crezut că este o insultă la adresa prințesei Diana… Din fericire, avea simțul umorului și probabil ar fi râs”, a scris o internaută.

„Sper că a fost realizat de elevii unei școli primare locale”, a comentat un altul. Alte comentarii au fost mai puțin politicoase. Cu toate aestea, consiliul orașului a luat apărarea acestui portret.

„Toate creațiile artistice ar trebui să fie un punct de dezbatere și se pare că acesta este și cazul portretului de anul acesta”, a afirmat un reprezentant al primăriei din Chesterfield.

Astfel, deși reacția a fost una negativă, inițiativa se bucură de succes, chiar dacă acesta este unul îndoielnic. Mulți oameni au venit să se pozeze cu această creație.


Citește și: EXCLUSIV | Andi Moisescu, despre viața și cariera sa. Care este adevărata relație cu Florin Călinescu


Loading...
Comentarii