Mergi direct la conținut »
FOTO: Zeci de capre au murit pârjolite într-un incendiu puternic care a cuprins o fermă din Vaslui Galerie foto
11imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO: Zeci de capre au murit pârjolite într-un incendiu puternic care a cuprins o fermă din Vaslui

FOTO: Zeci de capre au murit pârjolite într-un incendiu puternic care a cuprins o fermă din Vaslui

Zeci de capre au murit pârjolite în urma unui incendiu puternic petrecut, în cursul nopții de duminică spre luni, la o fermă de animale dintr-o suburbie a municipiului Vaslui. Pompierii și polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza care a determinat aprinderea saivanului.

De Theodor Istrate,

Un incendiu puternic a mistuit, în câteva ore, o fermă de creștere a animalelor din suburbia Moara Grecilor. Proprietarul și vecinii acestuia au reușit să salveze doar jumătate din cele 180 de capre aflate în interiorul saivanului construit din lemn și acoperiș din tablă, 90 de animale fiind pârjolite.

La sesizarea făcută prin numărul de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a trimis în zonă două autospeciale de intervenție cu apă și spumă.

”În momentul în care echipajele au ajuns la intervenție, incendiul se manifesta generalizat cu flacăra la întreg saivanul, în suprafață de 140 de metri pătrați. Nouăzeci dintre caprele aflate în interior fuseseră salvate de către localnici”, a declarat, luni, pentru Libertatea responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Vlad Cepoi.

Intervenția pompierilor a durat două ore, urmând ca aceștia, împreună cu polițiștii criminaliști, să stabilească o posibilă cauză care a condus la aprinderea fermei de animale.

Citește și: EXCLUSIV / Socrii ucigașului de la Brașov îi cer 2 milioane de euro daune morale. Florin Buliga își devalizase firma cu 400.000 de lei

Close
Închide
  Close