Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > FOTOGALERIE | Misterul cauciucurilor înţepate din Bucureştii Noi

FOTOGALERIE | Misterul cauciucurilor înţepate din Bucureştii Noi

De câteva săptămâni, locuitorii din cartierul Bucureştii Noi din nordul Capitalei joacă fără să vrea la o loterie a hazardului. În anumite zile şi pe anumite străzi, după lăsatul întunericului, cauciucurile maşinilor au puţine şanse să prindă dimineaţa umflate.

Bucureştii Noi este una dintre zonele liniştite ale Capitalei. Spargerile sunt relativ puţine iar scandalurile specifice altor zone din Bucureşti nu sunt nici pe departe la ordinea zilei. De câteva săptămâni însă, proprietarii de maşini nu se mai încadrează în acest tipar.

În perimetrul străzilor Stănileşti, Ardealului şi Duetului, cei care aleg să-şi lase maşinile pe strada sau nu au locuri de parcare in curţi se trezesc constant cu cauciucurile înţepate.

E plină lumea de nebuni”, explică un bătrân ieşit în stradă să se bucure de soarele cald de februarie.  Spune că are trei maşini pe care le ţine în curte şi pe care le foloseşte rar dar şi că veninii săi nu se numără printre ghinionişti.

La vulcanizarea din zonă se ştie cel mai bine care e problema. O problemă considerată fenomen pentru băieţii de aici.

Cauciucurile sunt înţepate, în patru cinci puncte de nu mai ai ce să le faci. Nu e doar una să zici că îi pui un petic şi după aia merge. Au înţepat şi la dube, şi la camioane”, spune un tânar cu un pistol de aer comprimat în mână.

Când iau, iau câte o stradă. Au fost şi pe Duetului şi pe Aninoasei şi pe mai multe. E fenomen. Ori e un dement, ori copii drogaţi, ceva e. Azi am schimbat patru cauciucuri. Ieri trei”, punctează colegul său de atelier.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Întreaga zonă se află în juristricţia Secţiei 5 de Poliţie. Aici, de dumincă şi până astăzi au fost depuse doar două plângeri, au declarat pentru Libertatea surse judiciare.

Procedural asta înseamnă deja declanşarea unei anchete, care presupune verificarea camerelor de luat vederi din zonă şi reconstituirea traseelor pe care suspectul sau suspecţii s-ar fi putut deplasa după comiterea faptei. Până la finalizarea anchetei şi prinderea faptaşilor, misterului cauciucurilor tăiate din Bucureştii Noi se adânceşte pe zi ce trece. Cert este că în tot acest timp vulcanizările din zonă nu vor duce lipsă de clienţi.


CITEŞTE ŞI 

Nicio măsură luată până acum de Spitalul Ilfov în cazul falsului ginecolog Raluca Bîrsan! Purtătorul de cuvânt: „A făcut manevre medicale sub supravegherea dr. Dragu”

 

 

Close
Închide
  Close