Mergi direct la conținut »
Fotografia emoționantă cu George Burcea și fetița nou-născută, după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fotografia emoționantă cu George Burcea și fetița nou-născută, după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

Fotografia emoționantă cu George Burcea și fetița nou-născută, după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

Andreea Bălan a postat pe contul de socializare o imagine cu soțul ei și micuța Clara Maria, realizată imediat după ce ea a făcut stop cardio- respirator în timpul operației de cezariană.

”O poză cât 1000 de cuvinte, făcuta în timp ce eu eram la terapie intensivă dupa stopul cardio- respirator. Abia azi, acasă, am aflat cât de greu i-a fost să își vadă soția inconștientă, intubată și in acelasi timp, sa-si vada fetita nou-nascuta sănătoasă și să se bucure de ea?
A fost alături de mine trup și suflet și s-a bucurat pentru fiecare pas mic pe care l-am făcut înapoi spre viață”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare.

Andreea Bălan și micuța Clara Maria s-au externat din spital, vineri 8 martie, iar acasă familia și prietenii le-a așteaptat cu nerăbdare acasă. Artista se simte foarte bine după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul cezarianei, iar acum profită din plin  de timpul petrecut alături de fetițele și soțul ei.

Citește și

Andreea Bălan, prima apariție televizată după stopul cardiac din timpul nașterii: „Imediat după ce am pupat-o pe fetiță, am intrat în stop și a început resuscitarea”

Close
Închide
  Close