MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Frankfurter Allgemeine Zeitung îl DESFIINŢEAZĂ pe Ponta: „Este de o aroganţă de nesurmontat, la fel ca îndrumătorul său de doctorat Năstase”

Distribuie

Premierul Romaniei, Victor Ponta, îl numeşte pe preşedintele Băsescu, pe care vrea să-l demită duminică din funcţie, un mafiot. Realitatea e că structuri mafiote se găsesc în propriul partid al lui Ponta. Cu toate acestea, premierul face pe neînţelesul", se arată în articolul german, citat de HotNews.

Plagiatul premierului este, de asemenea, amintit în articolul FAZ, acesta fiind caracterizat „de o aroganţă de nesurmontat, la fel ca îndrumătorul său de doctorat Adrian Năstase”.
Există un ACORD pentru DESFIINŢAREA Curţii Constituţionale şi DNA? Ponta neagă semnarea actului: „Am semnat doar pentru începerea discuţiilor”

„Victor Ponta, în vârsta de 39 de ani, care şi-a copiat lucrarea de doctorat şi care s-a lăudat cu un Master niciodată efectuat la Universitatea Catania, este de o aroganţă de nesurmontat, la fel ca îndrumătorul său de doctorat Adrian Năstase. El crede că poate scăpa cu orice pentru că nimeni nu e ca el. La Bruxelles mima pe neînţelesul, calomniat de Basescu, dar, în acelaşi timp, se angaja să îndeplinească imediat toate cererile Comisiei Europene”, se mai arată în articol.

„Preşedintele Băsescu a refuzat să acorde interviuri presei străine înainte de referendum. Nu a vrut, conform spuselor sale, într-o discutie cu acest ziar, pentru a nu fi acuzat că îşi denigrează propria ţară”, au mai scris jurnaliştii nemţi.
 

Citește mai multe despre Victor Ponta și Referendum pe Libertatea.

Comentarii