Mergi direct la conținut »
Fratele lui Radu Mazăre, noi detalii despre nunta ce va avea loc în penitenciar. „Poate mă trezesc şi cu un nepoţel”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fratele lui Radu Mazăre, noi detalii despre nunta ce va avea loc în penitenciar. „Poate mă trezesc şi cu un nepoţel”

Fratele lui Radu Mazăre, noi detalii despre nunta ce va avea loc în penitenciar. „Poate mă trezesc şi cu un nepoţel”

Radu Mazăre şi Roxana au depus dosarele în cadrul Administraţia Naţională a Penitenciarelor, urmând să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când fostul edil al Constanței împlineşte 51 de ani.

Fratele lui Radu Mazăre a făcut declarații despre acest eveniment.

„Cel mai probabil, nu va fi cununie religioasă. În urma demersului făcut de Radu, personal de el, şi ale demersurilor făcute de Lizeta Haralambie, avocata lui, pe această problemă, urmează să aflăm ce decizie ia penitenciarul. Şi dacă va fi de acord şi cu o cununie religioasă. Dacă nu, va avea loc după o perioadă”, a spus Mihai Mazăre la România TV.

„Va fi o ceremonie simplă, urmând să fie prezente doar 10 persoane, o parte din familia Roxanei, o parte din familia lui. Apoi, după ce se vor căsători, vor cununa un coleg cu care a stat în perioada de carantină. Şi el se va căsători cu aleasa inimii lui, Maria”, a completat fratele fostului edil.

Mihai Mazăre a mărturisit că-şi doreşte şi un nepoţel. „Cine ştie, poate mă trezesc şi cu un nepoţel!”, a mai spus acesta.

Citește și:
VIDEO/ Cronica unui dezastru anunțat. Colegul polițistului ucis la Burdujeni a avertizat-o pe Carmen Dan încă de acum doi ani: „Nu suntem antrenați, avem pistoale amărâte! Asta e realitatea din teren, doamna ministru!”

Close
Închide
  Close