MENIU CAUTĂ

Fratele mai mic al lui Mihail Boldea, audiat la DIICOT Galaţi

Distribuie

Potrivit Mediafax, George Ştefan Boldea s-a prezentat la DIICOT Galaţi în jurul orei 10.00. Fratele deputatului Mihail Boldea era citat să se prezinte încă de luni la audieri la sediul DIICOT Galaţi, însă acesta a făcut însă o solicitare de amânare pentru marţi a audierii sale, arătând că are o întâlnire programată de mai mult timp.
Procurorii vor să afle motivul real pentru care Mihai Boldea i-a donat fratelui său trei apartamente, încheind trei contracte de donaţie în decursul a trei zile consecutive. Mai mult, tot în 2011, deputatul i-a acordat lui George Ştefan Boldea împrumuturi în valoare de 270.000 de euro.

Și tatăl lui Boldea a fost audiat

În cursul zilei de luni, la DIICOT Galaţi a fost audiat, timp de aproape o oră şi jumătate, și Gheorghe Boldea, tatăl deputatului Mihail Boldea. La ieşirea din sediul DIICOT Galaţi, Gheorghe Boldea a refuzat să facă declaraţii, acoperindu-şi faţa cu o mapă.
Tatăl lui Mihail Boldea este acuzat de spălare de bani după ce a cumpărat casa în care locuia fiul său, cu puţin timp înainte de declanşarea scandalului în care este implicat parlamentarul gălăţean.
Citește și:

 
 

Citește mai multe despre Mihail Boldea pe Libertatea.

Comentarii