MENIU CAUTĂ
, de Andreea Archip

VIDEO/ FUEGO (Paul Surugiu), la Interviurile Libertatea LIVE. Artistul se pregătește într-un mod inedit de Crăciun

Distribuie

Fuego vine la Libertatea Live, de la ora 13.00, pentru a ne povesti despre planurile pe care le are înainte de Crăciun. Artistul va lansa alături de ziarul "Libertatea" CD-ul "Crăciunul care ne unește", un regal de colinde și melodii cu care Fuego și-a obișnuit deja publicul. 

În lunile martie, aprilie, mai, Paul Surugiu a susținut un maraton prin țară, promovând muzica ușoară românească, în peste 40 de orașe. Practic, a adus, alături de Stela Enache și Marina Florea, invitatele sale, un omagiu de seamă muzicii ușoare – „Tu ești primăvara mea”, arătând oamenilor frumusețea acesteia, cântând câteva din capodoperele componistice, rememorând imaginea unor mari compozitori români precum Marius Țeicu, Dumitru Lupu, Jolt Kerestely, Marcel Dragomir, George Grigoriu, Florin Bogardo, Radu Șerban, Vasile Veselovski.

Puțini știu și că Paul Surugiu pictează. În luna octombrie a anului 2015 lansa proiectul „ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET”, o inițiativă care-și propune să sprijine marii artiști ai României, ajunși, din diverse motive, într-o situație dificilă, dar și tinerele talente. Astfel, majoritatea fondurilor obținute din vânzarea picturilor realizate de Paul Surugiu merg către legendele României, dar și către tinerii care bat la porțile afirmării. În aproape doi ani, proiectul a făcut numeroase fapte deosebite, ajutând peste 170 de cazuri.

Citește mai multe despre Fuego pe Libertatea.

Comentarii