Mergi direct la conținut »
Gabriela Firea s-a împăcat cu Guvernul: În ultima perioadă a reconsiderat relația cu Primăria Capitalei
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Gabriela Firea s-a împăcat cu Guvernul: În ultima perioadă a reconsiderat relația cu Primăria Capitalei

Gabriela Firea s-a împăcat cu Guvernul: În ultima perioadă a reconsiderat relația cu Primăria Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook un mesaj video în care se declară mulțumită de relația pe care o are în acest moment cu oficialii de la Palatul Victoria și blamează PNL și USR pentru blocarea unor proiecte ale adminsitrației Bucureștilor. Mesajul Gabrielei Firea survine după ce s-a declarat nemulțumită de colaborarea cu guvernele PSD conduse de către Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, dar și cu cel al Vioricăi Dăncilă. Acum Firea susține că ”se încearcă recuperarea întârzierilor de anul trecut”.

De Adrian Ilie,

”Eu sunt om de echipă şi am dovedit că am luat atitudine atunci când promisiunile făcute în faţa oamenilor nu mai reprezentau o prioritate. Apreciez că în ultima perioadă Guvernul a reconsiderat relaţia cu Primăria Capitalei şi se încearcă repararea întârzierilor de anul trecut”, a afirmat Gabriela Firea.

În schimb, primarul Firea acuză opoziția din Consiliul General al Municipiului București că a blocat proiecte necesare locuitorilor orașului. ”Acesta este adevărul din ultimii trei ani, necosmetizat, pe care propaganda USR și PNL încearcă să-l ascundă. Alături de colegii mei din PSD și ALDE am muncit zi de zi pentru a ne respecta promisiunile făcute bucureștenilor. Adversarii noștri, care clamează în orice împrejurare grija față de cetățeni, nu au făcut altceva decât să boicoteze acțiunile noastre, blocând prin toate mijloacele proiecte concrete menite să îmbunătățească viața oamenilor”, se arată în mesajul primarului.

Bilanț la trei ani de mandat

Totodată ea a inventariat rezultatele obținute ca edil în ultimii trei ani. Firea a menționat inaugurarea Spitalului de copii ”Dr. Victor Gomoiu” şi a Spitalului de ortopedie Foişor, pe lângă inaugurarea unor secții noi la unele spitale, la care se adaugă și investițiile făcute în aparatură medicală.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

În ceea ce priveşte transportul în comun, au fost achiziţionate 400 de autobuze Euro 6 şi sunt în curs de finalizare lucrările de delimitare a culoarului dedicat tramvaielor pentru liniile: 1, 10, 21, 32 şi 41.

Proiectele de infrastructură finalizate pe care le-a evocat Firea sunt pasajul rutier de la Piaţa Sudului și reabilitarea liniilor de tramvai din Bulevardul Liviu Rebreanu, Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon. Au fost deblocate şi sunt în derulare lucrări la Şos Fabrica de Glucoză, Pod Ciurel şi Prelungirea Ghencea, iar printre proiectele noi se numără: pasajele Colentina-Doamna Ghica, Andronache, Petricani, faza a II-a a proiectului Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, pasajul suprateran peste calea ferată din zona Nisipoasa.

Citește și: Medicul Vasi Rădulescu o ironizează pe Gabriela Firea: „5 moduri prin care poate ajunge o sârmă în colon”

 

Close
Închide
  Close