MENIU CAUTĂ

GALERIE FOTO | Cum i-a salvat o britanică viața iubitului ei atacat de un urs în România

Distribuie

Andy Bauer, un neamț în vârstă de 26 de ani, a fost împreună cu iubita lui, britanica Lara Booth, într-o vizită în România, luna trecută.

Cei doi au fost în expediție pe traseele din Carpați, dar ghinionul le-a scos la un moment dat în cale o ursoaică însoțită de doi pui.

Fiara l-a atacat pe Bauer, pe care l-a mușcat de picior. Lara și-a amintit cum se poate pune pe fugă un astfel de animal.

N-a vrut să ia spray de frică să nu-i explodeze în bagaj

„Am fost înfricoșată când am văzut animalele. Mi-am amintit că trebuie să lovești animalul în ochi și i-am strigat lui Andy să facă asta. Andy l-a lovit în ochi, iar animalul s-a întors și a plecat”, și-a amintit Lara.

Andy a povestit că animalul l-a luat prin surprindere și l-a văzut doar când era la un metru de el, cu fălcile larg deschise. „N-am avut timp să mă gândesc ce să fac.

M-a apucat de picior și a început să mă târască. Am strigat după ajutor, dar nu era nimeni în jur. Eram în stare de șoc. Nu-mi amintesc durerea pe care am suferit-o.

Lara a strigat să-l lovesc în față și asta am făcut. Și animalul a plecat. Bănuiesc că sunt norocos că am scăpat. Dar aș fi fost și mai norocos dacă nu eram atacat”, a declarat Andy, a notat mirror.co.uk.

Andi a fost transportat imediat cu elicopterul la spital și a fost operat la piciorul drept, de care îl apucase ursoaica.

În timpul petrecut prin Carpați, ei au văzut de aproape și un șarpe, o șopârlă și șase mistreți.

„Asta s-a dorit a fi o vacanță grea, dar plăcută, prin munții României”, a mai spus Lara.

„Am citit despre urși și alte animale, dar Andy m-a convins să nu-l iau cu noi. Zicea că ar putea exploda”, a incheiat Lara.


Consiliul Europei a cerut „urgent” avizul Comisiei de la Veneția în legătură cu dizolvarea Parlamentului de la Chișinău

Citește mai multe despre Anglia, atacuri, Carpați, Germania și urs pe Libertatea.

Comentarii