Mergi direct la conținut »
GALERIE FOTO | Cum i-a salvat o britanică viața iubitului ei atacat de un urs în România Galerie foto
7imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > GALERIE FOTO | Cum i-a salvat o britanică viața iubitului ei atacat de un urs în România

GALERIE FOTO | Cum i-a salvat o britanică viața iubitului ei atacat de un urs în România

Andy Bauer, un neamț în vârstă de 26 de ani, a fost împreună cu iubita lui, britanica Lara Booth, într-o vizită în România, luna trecută.

Cei doi au fost în expediție pe traseele din Carpați, dar ghinionul le-a scos la un moment dat în cale o ursoaică însoțită de doi pui.

Fiara l-a atacat pe Bauer, pe care l-a mușcat de picior. Lara și-a amintit cum se poate pune pe fugă un astfel de animal.

N-a vrut să ia spray de frică să nu-i explodeze în bagaj

„Am fost înfricoșată când am văzut animalele. Mi-am amintit că trebuie să lovești animalul în ochi și i-am strigat lui Andy să facă asta. Andy l-a lovit în ochi, iar animalul s-a întors și a plecat”, și-a amintit Lara.

Andy a povestit că animalul l-a luat prin surprindere și l-a văzut doar când era la un metru de el, cu fălcile larg deschise. „N-am avut timp să mă gândesc ce să fac.

M-a apucat de picior și a început să mă târască. Am strigat după ajutor, dar nu era nimeni în jur. Eram în stare de șoc. Nu-mi amintesc durerea pe care am suferit-o.

Lara a strigat să-l lovesc în față și asta am făcut. Și animalul a plecat. Bănuiesc că sunt norocos că am scăpat. Dar aș fi fost și mai norocos dacă nu eram atacat”, a declarat Andy, a notat mirror.co.uk.

Andreea Bălan face nuntă azi. Cum arată prima dintre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta la eveniment
Recomandări

Andreea Bălan face nuntă azi. Cum arată prima dintre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta la eveniment

Andi a fost transportat imediat cu elicopterul la spital și a fost operat la piciorul drept, de care îl apucase ursoaica.

În timpul petrecut prin Carpați, ei au văzut de aproape și un șarpe, o șopârlă și șase mistreți.

„Asta s-a dorit a fi o vacanță grea, dar plăcută, prin munții României”, a mai spus Lara.

„Am citit despre urși și alte animale, dar Andy m-a convins să nu-l iau cu noi. Zicea că ar putea exploda”, a incheiat Lara.


Consiliul Europei a cerut „urgent” avizul Comisiei de la Veneția în legătură cu dizolvarea Parlamentului de la Chișinău

 
 
Close
Închide