Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > GALERIE FOTO/ Neversea 2018, spectacolul de dincolo de scenă. Frumoasele festivalului de la malul mării!

GALERIE FOTO/ Neversea 2018, spectacolul de dincolo de scenă. Frumoasele festivalului de la malul mării!

Neversea 2018, prilej de distracție, de muzică mișto, de zile și nopți de libertate. Zeci de mii de oameni din toate colțurile țării au venit la Constanța, între 5 și 8 iulie să-și asculte artiștii preferați, să se împrietenească, să poarte toate hainele cool pe care le-au prin dressinguri și să adune amintiri pentru un an sau pentru o viață!

De Paul Barbu,

Dincolo de spectacolul de pe scenă a avut loc o adevărată paradă. De originalitate și …de frumusețe. Româncele sunt în topurile frumuseții din întreaga lume, o recunosc mai ales străinii care ne vizitează și care, de fiecare dată, nu uită să remarce acest aspect.

Și nu exagerează. Câteva fotografii făcute sâmbătă la orele amiezii la Neversea 2018 o demostrează.

Foto: Dumitru Angelescu

Vezi și programul Neversea pentru duminică, 8 iulie 2018

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival pe plajă din România are loc în perioada 5-8 iulie 2018, în Constanța. Pe contul de Facebook al Neversea au fost făcute publice punctele de informare, pentru o organizare mai bună.

Astfel, povestea NEVERSEA continuă și în 2018 cu experiențe unice, artiști în premieră în România și cu cei mai frumoși fani care, începând din acest an, vor vedea de pe plaja NEVERSEA patru răsărituri de soare de neuitat. Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și magia naturală a Mării Negre. Imnul oficial al festivalului Neversea 2018 e compus de Manuel Riva și Alexandra Stan.

Armin Van Buuren este cel mai cunoscut nume din cel al doilea val de artiști care au venit anul acesta la Neversea, la malul Mării Negre, în perioada 5-8 iulie. Artistul ajunge pentru prima dată pe litoralul românesc, dar a fost prezent până acum la fiecare ediție a festivalului Untold. Show-ul său este prevăzut să se desfășoare odată cu răsăritul soarelui.

Informaţii complete despre festival găsiţi pe site-ul oficial Neversea 2018.

CITEȘTE ȘI

FOTOREPORTAJ/ Cele mai exotice coafuri de la Neversea 2018. Festival de hairstyling pe Plaja Modern


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Close
Închide
  Close