Vineri, 16 noiembrie 2018, 11:26

Nick Maes a avut un șoc, după ce s-a întors în Paradis și a văzut casa părintească, făcută scrum.

„Am locuit acolo timp de 20 de ani, singurul loc în care am copilărit. În primul rând e o tragedie că incendiul a distrus casa, cu toate amintirile”, a spus tânărul care a scăpat cu viață pentru că a fugit din calea focului, conform kxan.com.

Bărbatul voia să își ceară iubita în căsătorie, chiar înainte de izbucnirea incendiilor de vegetație din California, care au curmat viața a 63 de oameni. De doi ani pusese inelul de logodnă la loc sigur în casa părinților săi care a fost, însă, distrusă complet de foc.

Așa arăta inelul de logodnă, înainte de incendiu

În timp scormonea prin cenușă, Nick a găsit seiful în care ascunsese bijuteria. A deschis casa de valori cu o rangă și, spre marea lui bucurie, a găsit în interior obiectul prețios. Inelul de logodnă a fost, însă topit, din cauza căldurii, însă diamantele erau intacte, notează sursa citată.

A găsit inelul de logodnă în casa părinților, făcută scrum de incendiile din California

Nick vrea să meargă la un bijutier pentru ca diamantele să fie montate pe un alt inel. Mai apoi, tânărul vrea să-și ceară în căsătorie iubita.

Nick și iubita sa cu care vrea să se logodească

sursă foto: captură video kxan.com


Citește și Supravieţuitorii tragediei din Colectiv, în faţa judecătorului. „Jetul de artificii nu ajungea la stâlp, nu ştiu dacă asta a fost cauza incendiului”