MENIU CAUTĂ
21 Oct. 2011 15:31

Geniul Apple nu a vrut să audă de medici, deşi boala sa putea fi tratată: Steve Jobs mergea la vrăjitoare

Distribuie

Era încăpăţânat şi de neclintit în orice decizie lua. Asta este concluzia pe care o vor trage cititorii din romanul biografic al lui Steve Jobs, a informat Walter Isaacson. Acesta a exemplificat prin diverse poveşti de viaţă relatate lui de însuşi Jobs.

Putea să-şi prelungească viaţa

A aflat că are cancer, medicii i-au spus la momentul acela că se poate opera şi îşi va prelungi viaţa cu mulţi ani, dar a refuzat. A ales să bea ceaiuri şi să meargă la vrăjitoare şi la clarvăzătoare', a dezvăluit Isaacson. Acesta a povestit şi despre cum câştiga Jobs pariuri. Îi punea pe diverşi oameni să facă un concurs: cine rezistă cel mai mult fără să clipească. Datorită tehnicii sale budiste, el reuşea să stea zeci de minute, spre uimirea celorlalţi. Sute de astfel de lucruri necunoscute le vor fi relatate fanilor, de luni, în romanul «Steve Jobs de Walter Isaacson»'.

Păcăliţi să cumpere tricouri

Marca de îmbrăcăminte St Croix e acuzată că a profitat de moartea lui Steve Jobs, lăsând să se înţeleagă că arhicunoscutul tricou purtat de acesta era din producţia sa. Firma a lansat o ofertă specială', promiţând o donaţie pentru fiecare articol vândut în beneficiul cercetărilor asupra cancerului. S-a dovedit însă că tricoul negru purtat adesea de Jobs a fost însă creat de un bun prieten de-al lui Steve, un stilist japonez.

Comentarii