Mergi direct la conținut »
Gest impresionant făcut de un polițist pentru un bărbat fără adăpost care dorea să facă un duș
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Gest impresionant făcut de un polițist pentru un bărbat fără adăpost care dorea să facă un duș

Gest impresionant făcut de un polițist pentru un bărbat fără adăpost care dorea să facă un duș

Bobby, un bărbat care trăiește pe străzile din Rome, New York, a avut parte de o surpriză de proporții după ce a fost văzut de un polițist că înecrca să se facă prezentabil în puținele haine pe care le avea.

Polițistul local Aaron Page l-a văzut pe Bobby în timp ce încerca să își aranjeze hainele pe care le purta și a intra în vorbă cu el. În timpul discuției, bărbatul fără adăpost i-a spus polițistului că și-ar dori să poată face un duș cald și să își tundă părul.

Fără a sta pe gânduri, polițistul l-a dus pe Bobby la secție, acolo unde a fost invitat să folosească dușul. Ulterior a primit haine uscate, călduroase și, cel mai important pentru el, a fost tuns și bărbierit. Dar în loc să-l ducă la o frizerie, polițiștii au folosit chiar ei mașina de tuns și de bărbierit pe Bobby.

Când a plecat din secția de poliție, Bobby arăta ca un om nou și avea o geantă cu haine curate și noi pe care să le poarte, iar departamentul de poliție din Rome a postat pe rețelele de socializare fotografii cu acesta.


Citește și: GALERIE FOTO | Drumul pe care nu-l deszăpezeşte nimeni, niciodată. Zăpada bătătorită și înghețată dispare doar primăvara


 

Close
Închide
  Close